Home Gaming Men of War Assault Squad 2 – Cold War is een hele mond vol en uit voor PC

Men of War Assault Squad 2 – Cold War is een hele mond vol en uit voor PC

by Jos Vis

1C Entertainment en ontwikkelaar Digitalmindsoft zijn verheugd aan te kondigen dat Men of War: Assault Squad 2 – Cold War vandaag uit is! De game is beschikbaar als een zelfstandige uitbreiding voor € 21,99 en is de nieuwste versie in de langlopende Men of War RTS-serie. De titel plaatst zichzelf tegen de achtergrond van het verhitte conflict tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie en brengt alle gespannen, militaire strategie die de speler gewend is van de serie.

Voortbouwend op het raamwerk van Men of War: Assault Squad 2, introduceert Cold War een geheel nieuwe functie in de serie: dynamische campagnecreatie. Spiegelend met het altijd aanwezige gevoel van angst dat het tijdperk doordrong, zorgt dynamische campagnecreatie ervoor dat geen twee campagne-ervaringen hetzelfde spelen in single player en co-op. Van gerandomiseerde schermutselingen tot aangepaste legercomposities, spelers worden gedwongen om in de hitte van de strijd op hun benen te denken.

Men of War: Assault Squad 2 – Cold War markeert ook de terugkeer van het genrebepalende RTS-gevecht uit de serie. Spelers nemen de controle over enorme legers van Amerikaanse of Sovjet soldaten, tanks, helikopters en meer terwijl ze deze historische strijd voeren naar series-first locales. Van slaperige winterdorpen tot versterkte grenszones, de Direct Control-modus keert terug en geeft spelers ongekende controle over hun troepen, waardoor ze afzonderlijke eenheden kunnen besturen in een poging hun vijanden te manoeuvreren. Koppel dit aan online multiplayer om te matchen met de dynamische singleplayer- en coöp-campagnes van het spel, en fans van Men of War hebben veel om enthousiast over te zijn!

Men of War: Assault Squad 2 – Cold War wordt vandaag gelanceerd op Steam voor € 21,99. Volg Digitalmindsoft en 1C Entertainment op Twitter voor meer informatie.

Belangrijkste kenmerken:

Kies je kant: de Verenigde Staten van Amerika versus de Sovjet-Unie

  • Dynamische campagnecreatie maakt singleplayer en coöperatieve campagnes uiterst speelbaar met gerandomiseerde schermutselingsgevechten en aangepaste legercomposities
  • Concurrerende online multiplayer-modi
  • Assault Zones-spelmodus: verover en houd vlagpunten met behulp van alle mogelijke militaire middelen
  • Vernietigingsspelmodus: domineer de vijand of verover hun basis, omdat waardevolle middelen op het slagveld kunnen worden veiliggesteld
  • Bestuur grote legers of bedien afzonderlijke eenheden met de in serie gedefinieerde directe besturingsmodus

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: