Home Gaming Meld je nu aan voor de Blood Bowl 2 World Cup 2016 op PC

Meld je nu aan voor de Blood Bowl 2 World Cup 2016 op PC

by Mark van Truijen

Met veel plezier nodigen Cyanide Studios en Focus Home Interactive alle Blood Bowl 2 PC-spelers uit om te strijden in het wereldkampioenschap Blood Bowl 2 van 2016. Voor de 64 beste spelers ter wereld is een vrachtlading aan prijzen beschikbaar.

Blood Bowl 2 is gebaseerd op het beroemde bordspel van Games Workshop. Sinds de release in september 2015 heeft de game al vele virtuele coaches aan zich gebonden. De beste kunnen nu bewijzen wat ze waard zijn door zich aan te melden voor de officiële Blood Bowl 2 World Cup 2016, die begint in februari.

De 64 beste spelers die de Qualification Rounds overleven zijn gekwalificeerd voor de Play Off. Spelers kunnen deelnemen door zich te registreren voor de Public League of door zich aan te sluiten bij één van de Private Leagues die worden beheerd door de officiële Blood Bowl 2 communities.

De kwalificatierondes beginnen in februari. Spelers die zich willen aanmelden vinden hierover meer informatie op de officiële website.

De beste 64 spelers die zich kwalificeren voor de Play Off strijden niet alleen om de titel World Champion 2016, maar ook om prijzen ter waarde van 35.000 dollar:

  • 10.000 dollar cash
  • Eén van de drie hardcore gaming computers van onze partner ASUS
  • Topkwaliteit gaming equipment van ASUS (monitor, videokaart, muizen,   headsets…)
  • Eén van 64 Focus Selection Packs op Steam
  • Eén van 32 gratis pre-order codes voor Battlefleet Gothic: Armada op Steam
  • Tal van andere prijzen!
Voor meer informatie over de spelregels, de prijzen en hoe je je kunt aanmelden bezoek je de officiële website en registreer je je nu!
e8a0ee01-84b0-4fb7-a113-988479241332

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x