Home TVSeries Meer spanning en emoties dan ooit in laatste seizoen van misdaadserie ‘Vermist’

Meer spanning en emoties dan ooit in laatste seizoen van misdaadserie ‘Vermist’

by Mark van Truijen
Anouk en haar team komen opnieuw in moeilijke situaties terecht in ‘Vermist’. De succesvolle FOX-serie, te zien vanaf woensdag 14 december, is terug met het laatste seizoen. In deze reeks ervaren de leden van de eenheid Vermiste Personen dat de reddingsacties ook hun eigen levens in gevaar brengen. 
Met Lotte.jpg
De eenheid is niet alleen verhuisd naar een nieuw kantoor, maar heeft er ook een nieuwe collega bij. Noor Somers is verlegen en onzeker, maar ligt al snel goed in de groep. Voor de politieschool heeft zij twee jaar informatica gestudeerd, wat de eenheid erg goed van pas komt.
Ontvoering
Wanneer Michaels schoonzus hem om een gunst vraagt, om zijn broer Joeri eerder vrij te krijgen, weigert hij haar te helpen. Na zijn bezoek aan zijn broer in de gevangenis, verandert hij van gedachten waardoor hij toch besluit een goed woordje voor hem te doen. Dankzij Michaels hulp wordt Joeri eerder vrijgelaten, echter lijkt al snel het vertrouwen van Michael onterecht. Wanneer Joeri na zijn vrijlating verdwijnt gaat hij ervan uit dat Joeri weer is teruggevallen in zijn oude gewoontes. Als dit niet waar blijkt te zijn is Michael tot alles in staat om zijn broer te redden.
Onder druk
Niet alleen Michael komt in een moeilijke situatie terecht, maar ook Anouk. Zij wordt verantwoordelijk gesteld voor de dood van een teamlid, als aan het licht komt dat zij niet de voorgeschreven kleding droeg. Dat bijna geen enkele agent de verplichte uitrusting draagt, lijkt de toezichtdienst op politiediensten niets uit te maken. Wanneer de aanklacht wordt voortgezet zorgt dit voor verbazing en ongeloof bij de eenheid. De eenheid vermoedt dat iemand met deze aanklacht wraak probeert te nemen. Maar wanneer hun hoofdverdachte beweert er niets mee te maken te hebben, moet de eenheid samenwerken om de waarheid te achterhalen.
Vanaf woensdag 14 december om 22:00 uur op FOX

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: