Home Gaming Media Markt en Call of Duty openen pop-up store Rotterdam / Launch event Maassilo 3 november

Media Markt en Call of Duty openen pop-up store Rotterdam / Launch event Maassilo 3 november

by Mark van Truijen

Op donderdag 3 november begint om 20.00 de officiële lancering van Call of Duty: Infinite Warfare in de Maassilo in Rotterdam, het grootste Call of Duty multiplayer event in de Benelux. Daarnaast openen Media Markt en Call of Duty een pop-up store op de Korte Lijnbaan 20 in Rotterdam. Van donderdag 3 tot en met zondag 6 november staat de store in het teken van Zombies in Spaceland, met onder andere jaren ‘80 arcade games, vette prijzen en de kans om te strijden tegen Youtubers Yarasky, SanDDayHDen Touzani of spelers van Feyenoord.

Op 4 november verschijnt het langverwachte Call of Duty: Infinite Warfare. Een dag voor de release is de game al te spelen in de pop-up store in Rotterdam. Vier dagen lang kun je in de store terug naar de jaren ’80 met het ‘Zombies in Spaceland’ thema, speel je klassieke arcade games en maak je kans op Zombies t-shirts, Call of Duty: Infinite Warfare Pro Editions en nog meer mooie prijzen! Fans die de game op 3 november in de pop-up store afrekenen krijgen een ticket voor het officiële launch event die avond in de Maassilo (op=op), waar ze vanaf 00:00 uur de game mee naar huis krijgen.

Launch event
Het officiële launch event van Call of Duty: Infinite Warfare is het grootste Call of Duty multiplayer event ooit in de Benelux opgezet. Tijdens de launch zorgt onder andere MOTi, bekend van zijn hit ‘Boom’ met Major Lazer voor de lekkerste beats. Verder nemen ook D-Wayne en andere DJ’s plaats achter de draaitafel. Bezoekers kunnen het tegen elkaar opnemen in de multiplayer van Infinite Warfare of kijken hoe artiesten en atleten de strijd aangaan in de Battle Royale. Het Artiesten team, met als teamcaptain Yarasky, bestaat uit Ronnie Flex, Afrojack en Negativ. Het Atletenteam, met als teamcaptain SanDDayHD, bestaat uit Touzani, Kenneth Vermeer en Royston Drenthe. De Battle Royale is vanaf 21:00 uur ook live te volgen via Facebook.com/CallOfDuty, waarbij je kans maakt op exclusieve DLC giveaways.

Beat the best!
In de pop-up store kun je je aanmelden voor vele andere activiteiten. Heb jij het altijd al eens op willen nemen tegen pro-spelers als Yarasky, SanDDayHD of Touzani? Op donderdag 3 november kun jij het opnemen tegen dit golden team. Daarnaast is er op donderdag ook iemand van de ontwikkelaar Infinity Ward zelf aanwezig in de store.  Of heb je er altijd al van gedroomd om met spelers van Feyenoord te kunnen spelen? Op vrijdag 4 november kun je het tegen deze spelers opnemen en/of je game laten signeren. Ook kunnen teams zich inschrijven voor een driedaags toernooi met een prijzenpakket ter waarde van meer dan €1000! Op donderdag 3 november nemen de eerste teams het tegen elkaar op, met de spannende finale op zaterdag 5 november.

Openingstijden
Donderdag     11:00 – 18:00
Vrijdag           11:00 – 21:00
Zaterdag        11:00 – 18:00
Zondag          12:00 – 18:00

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: