Home Gaming Media Alert: NVIDIA begint de zomer met een hoop game nieuws op Computex 2019

Media Alert: NVIDIA begint de zomer met een hoop game nieuws op Computex 2019

by Pim, Sel

NVIDIA begint de zomer met een hoop game nieuws op Computex 2019.

Hier is een korte samenvatting van wat werd aangekondigd:

• Quake II RTX – NVIDIA heeft vandaag aangekondigd dat op 6 juni Quake II RTX als free download beschikbaar zal zijn.

Quake II RTX is een technologisch hoogstandje van real time path tracing, een ray-tracing-techniek die alle belichtingseffecten zoals schaduwen, reflecties, brekingen en meer verenigt in een enkel ray-tracing-algoritme. Het resultaat is een verbluffende nieuwe look voor Quake II van id Software, oorspronkelijk uitgebracht in 1997.

Quake II RTX bevat de eerste drie single player levels van deze geliefde PC klassieker. Gamers die Quake II al bezitten, kunnen de game in zijn geheel ervaren, inclusief multiplayer deathmatch en coöp multiplayer modes, allemaal volledig path traced.

• Wolfenstein: Youngblood – NVIDIA en Bethesda Softworks hebben vandaag aangekondigd dat ze samenwerken om next generation gaming technologie toe te voegen aan Wolfenstein: Youngblood.

Het volgende deel in het universum van Wolfenstein omvat NVIDIA RTX-technologieën en andere geavanceerde game technologieën, waaronder Microsoft DirectX Raytracing (DXR) en NVIDIA Adaptive Shading (NAS).

NVIDIA bundelt ook Wolfenstein: Youngblood met geselecteerde NVIDIA GeForce RTX GPU’s.

• Sword and Fairy 7 – de Chinese role-playing blockbuster is de nieuwste in de serie Sword and Fairy. Sword and Fairy 7 gebruikt ray tracing voor reflecties en schaduwen. We hebben ook de eerste RTX-gametrailer onthuld.

• G-SYNC Mini LED – Mini-LED-displays maken G-SYNC ULTIMATE gaming displays nog beter. Deze nieuwe displays, die het eerst van Acer en ASUS komen, realiseren tot wel 144Hz op 4K, in HDR-10. Maar in plaats van een 384-zone LED-bestuurbare achtergrondverlichting, zullen de nieuwe weergaven 50% meer bevatten, waardoor het totaal op 576 zones komt op een 27 “-scherm.

• 3 nieuwe G-SYNC-compatibele displays – In een nieuwe driver, beschikbaar vanaf  3 uur vanmiddag, wordt een validatie voor nog eens 3 displays geïntroduceerd,  waarmee het totale aantal G-SYNC Compatible validated monitors op 28 komt. De 3 new displays zijn de Dell 52417HGF, HP X25, en LG 27GL850. 

• ASUS BFGD en 35 “Curved G-SYNC ULTIMATE Displays komen eraan – Asus heeft hun eerste BFGD aangekondigd. Asus en Acer hebben 35-inch gebogen G-Sync Ultimate displays aangekondigd.

• G-SYNC-compatibele tests, fase 1 voltooid – Bij CES hebben we aangekondigd dat we meer dan 500 displays testen om te zien of ze onze G-SYNC-compatibiliteitstests zouden doorstaan. We zijn begonnen met een lijst van 541. Daarvan waren er slechts 508 beschikbaar om te testen (andere waren stopgezet of niet langer beschikbaar). Van die 508 zijn er 272 niet goedgekeurd als gevolg van onvoldoende VRR bereik, 208 niet goedgekeurd als gevolg van beeldkwaliteit of andere problemen, waardoor er 28 overblijven die goed genoeg zijn om te worden gevalideerd voor G-SYNC compatibiliteit. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: