Home Gaming “Mayhem is Coming” op 13 September, 2019 met de wereldwijde lancering van Borderlands 3

“Mayhem is Coming” op 13 September, 2019 met de wereldwijde lancering van Borderlands 3

by Jos Vis

Gearbox Software en 2K hebben vandaag bekendgemaakt dat Borderlands® 3, de volgende game in de veelgeprezen shooter-looterserie, wereldwijd wordt gelanceerd op PlayStation 4, Xbox One en Windows pc in de Epic Games store op 13 september 2019.

Borderlands 3 is een hilarische, verhalende, galactische, wilde rit zonder eind, vol kleurrijke personages, epische vijanden en baasgevechten en letterlijk miljarden wapens. In een gloednieuwe trailer die vandaag werd uitgebracht laten Gearbox en 2K de unieke, explosieve, respectloze chaos van de game zien.

“De afgelopen jaren heeft het team van Gearbox Software heel veel passie, creativiteit en liefde gegoten inBorderlands 3 om er de grootste, meest badass en meest ambitieuze Borderlands ooit van te maken,” aldus Gearbox Software-directeur en CEO Randy Pitchford. “Borderlands 3 is niet alleen een blijk van waardering aan de fans van de serie, maar ook het ideale startpunt voor nieuwe spelers om de nieuwste en beste game van deze geweldige shooter-looterserie te leren kennen, of dat nu alleen of met vrienden is, online of offline.”

De franchise, waarin de spectaculaire actie van een first-person-shooter wordt gecombineerd met de gelaagde progressie- en lootsystemen van een rpg, is tot nu toe wereldwijd meer dan 41 miljoen keer verkocht. De populairste game in de serie, Borderlands 2, trekt meer dan zes jaar nadat de game in 2012 werd uitgebracht nog steeds ruim een miljoen unieke gebruikers per maand. (Kijk voor meer informatie op het informatieblad over de Borderlands-franchise.)

Borderlands is een van de meest erkende en gevierde franchises in videogames,” aldus David Ismailer, directeur van 2K. “We zijn trots op het werk en de toewijding van onze partners bij Gearbox, die een game maken die niet alleen miljoenen bestaande Borderlands-fans weer laaiend enthousiast zal maken, maar ook een nieuwe generatie spelers in dit geliefde universum zal verwelkomen.”

Een wilde rit vol chaos:

Schiet je weg langs nieuwe werelden en vijanden als een van de vier gloednieuwe Vault Hunters, de ultieme, schatzoekende vechtersbazen van de Borderlands, elk voorzien van uitgebreide skill trees, vaardigheden en aanpassingsmogelijkheden.

Speel solo of met vrienden en bind de strijd aan met bizarre vijanden, verzamel ontelbaar veel wapen en tonnen aan buit en red je thuiswereld van de meest meedogenloze sekteleiders uit het heelal: de Calypso Twins.

  • Voor meer informatie over het verhaal, de personages, uitrusting en al het andere in Borderlands 3 kun je op 1 mei naar de extra lange livestream van het gameplay-onthullingsevent kijken. Tot die tijd kun je voor meer informatie over de game kijken op ons informatieblad over Borderlands 3 of hier klikken voor screenshotshttps://www.dropbox.com/sh/lkodpipm8956sq5/AADfX_WTKBUT5oNa3aRzDb_oa?dl=0

Pc-gaming op zijn best in samenwerking met AMD en de Epic Games store

Borderlands 3, diesamen met AMD ontwikkeld is, maakt optimaal gebruik van de krachtigste pc-hardware ter wereld en is geoptimaliseerd voor de hoogstaande prestaties en ongelooflijke gamingervaringen op de grafische kaarten van AMD Radeon™ en CPUs van Ryzen™.

Als de game op 13 september uitkomt, is Borderlands 3 op pc exclusief verkrijgbaar via de Epic Games store.Borderlands 3 is vanaf april 2020 verkrijgbaar in andere digitale winkels voor pc.

“De pc-gamingcommunity is altijd een belangrijk onderdeel geweest van het succes van de Borderlands-serie en we zijn heel blij dat we een partnerschap aangaan met Epic, die de wereldwijde populariteit van de game erkent en onze toewijding deelt om Borderlands 3 aan te bieden aan deze snelgroeiende doelgroep,” zei Ismailer. “Onze missie, naast het leveren van de meest meeslepende en boeiende entertainmentervaringen, is om nieuwe distributiekanalen te omarmen die helpen om onze doelgroep voor Borderlands 3 uit te breiden.”

Wil je loot? Geen probleem!

Met meerdere edities barstensvol digitale bonuscontent en fysieke extra’s kun je de loot kiezen die jij wilt. Pre-orders kunnen nu worden geplaatst*!

*Denk eraan dat er regionale verschillen kunnen zijn wat betreft inhoud en beschikbaarheid. Vraag het na bij je lokale verkooppunt.

Borderlands 3 Standard Edition

Borderlands 3 Standard Edition bevat de basisgame.

·         Pre-orderbonus: gouden wapenskins en wapensieraad

Borderlands 3 Deluxe Edition

Borderlands 3 Deluxe Edition bevat de basisgame en digitale bonuscontent:

·         Retro Cosmetic-pack: Vault Hunter-hoofd en -skin, Echo Device-skin, wapenskin;

·         Neon Cosmetic-pack: Vault Hunter-hoofd en -skin, een Echo Device-skin, wapensieraad;

·         Gearbox Cosmetic-pack: wapenskin, wapensieraad;

·         Toy Box Weapon-pack: 2 speelgoedwapens, mod voor een speelgoedgranaat en een wapensieraad;

·         Mod voor extra XP en extra buit

·         Pre-orderbonus: gouden wapenskins en wapensieraad.

Borderlands 3 Super Deluxe Edition

De Borderlands 3 Super Deluxe Edition bevat alle digitale bonuscontent en de pre-orderbonus van de Deluxe Edition PLUS de Borderlands 3 Season Pass, die het volgende bevat:

·         Vier (4) verhaal-DLC-packs met nieuwe verhalen, missies en uitdagingen;

·         De Butt Stallion-wapenskin, een wapensieraad en een granaatmod.

Borderlands 3 Diamond Loot Chest Collector’s Edition

Vier de terugkeer van de klassieke shooter-looter met de Diamond Loot Chest Collector’s Edition, een vet-splosie van verzamelobjecten die via digistructies rechtstreeks uit de werelden van Borderlands 3 komen.

Deze editie bevat de volledige game, de Season Pass en alle digitale bonuscontent en pre-orderbonus van deSuper Deluxe Edition, plus:

·         Replica Diamond Loot Chest: Deze kist heeft een werkend deksel en is perfect voor het opslaan van jouw buit uit de echte wereld;

·         Borderlands 3 personagebeeldjes (x10): Maak je plank leeg voor de volledige cast, inclusief de vier nieuwe Vault Hunters, de extremistische Calypso Twins en nog een paar van de populairste personages uit het Borderlands-universum! (Ongeveer 7,5 cm hoog);

·         Sanctuary 3-bouwpakket: Bouw je eigen Sanctuary 3-modelschip en laat hem prijken op de bijgeleverde voet;

·         Vault Key-sleutelhangers (x4): Omdat je maar nooit weet wanneer je een ongeopende Vault tegenkomt;

·         Stoffen heelal-kaart: Ontdek de nieuwe werelden na Pandora met Typhon DeLeons kaart van de Borderlands;

·         Personage-lithografieën (x5): Unieke afbeeldingen van personages, met de nieuwe Vault Hunters en de extremistische Calypso Twins;

·         Borderlands 3 Steelbook-doosje: Een prachtig metalen doosje dat thuishoort op de plank van elke verzamelaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: