Home Movies Max verstappen rijdt in speciale 007-racewagen tijdens Grand Prix van Groot-Brittannië

Max verstappen rijdt in speciale 007-racewagen tijdens Grand Prix van Groot-Brittannië

by Jos Vis

Een van de meest duurzame filmpartnerschappen zal dit weekend in de schijnwerpers staan ​​wanneer Aston Martin Lagonda en EON Productions, het bedrijf dat de James Bond-films produceert, de 1.007 e Grand Prix van Formule 1 vieren, die plaatsvindt plaats op Silverstone.

De Britse Grand Prix is ​​de thuisrace voor het Aston Martin Red Bull Racing-team, dus het is passend dat de race deel uitmaakt van James Bond.

De twee Aston Martin Red Bull F1-racewagens hebben het iconische 007-logo en de kentekenplaten op de achterkant van hun achtervleugels. Max Verstappen’s RB15 Formula 1-auto zal het kenteken dragen van de Aston Martin DB5 in Goldfinger (1964) terwijl Pierre Gasly’s auto het kenteken van de Aston Martin V8 uit The Living Daylights (1987).

Toen James Bond voor het eerst verscheen in de iconische Aston Martin DB5 in Goldfinger (1964), werd een duurzame relatie gecreëerd. De volgende film, Thunderball (1965), liet de Aston Martin DB5 op Silverstone zien in een achtervolging. Door de jaren heen heeft Bond veel Aston Martins gereden waaronder de DBS, de V8 Volant Vantage en de DB10 om er maar een paar te noemen. Ter gelegenheid van de 50e verjaardag van de Aston Martin DBS, die deel uitmaakte van Her Majesty’s Secret Service, zullen 50 speciale 2019-edities van de Aston Martin’s DBS Superleggeras worden verkocht. De eerste van deze speciale auto’s zal zich op het circuit van Silverstone laten zien, tijdens de Pirelli Hot Laps-sessies.

Volg het verhaal op Instagram @AstonMartinLagonda of op Twitter @AstonMartin

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: