Home Gaming Mass Effect: Andromeda verschijnt op 23 maart!

Mass Effect: Andromeda verschijnt op 23 maart!

by Mark van Truijen

Het hoge woord is eruit, General Manager van Bioware Aaryn Flynn kwam met het volgende bericht :

‘Ik vind het geweldig om namens onze teams in Montreal, Edmonton en Austin te kunnen aankondigen dat Mass Effect™: Andromeda op donderdag 23 maart 2017 wordt uitgebracht in Europa. We willen jullie bedanken voor jullie geduld (en in sommige gevallen zelfs voor het gebrek daaraan) terwijl wij ons volledig hebben gericht op het voltooien van het spel. Een beetje context en informatie over hoe we zo ver zijn gekomen… 

Mass Effect: Andromeda is ons meest ambitieuze Mass Effect-spel tot nu toe. We vertellen gloednieuwe verhalen, creëren nieuwe personages, nieuwe planeten en nieuwe rassen, en introduceren nieuwe gameplay-systemen. En voor het eerst draait Mass Effect op de Frostbite™ game-engine, een ongelooflijke engine die Mass Effect: Andromeda een enorme grafische sprong laat maken ten opzichte van de originele trilogie. En om dit alles waar te maken, nemen we alle tijd om voor de best mogelijke spelervaring te zorgen.

Tijdens de feestdagen hebben de ontwikkelaars van BioWare een versie van het spel mee naar huis genomen: de zogenaamde “holiday build”.  Dit is een oude studio-traditie die al bestaat sinds de begintijd van de originele Mass Effect. Ontwikkelaars pakken een pc of console en gaan naar huis om zo veel mogelijk in hun vrije tijd te spelen. Toen de feestdagen achter de rug waren, hebben we geweldige feedback gekregen. De goedkeuring van onze studio, waarvan veel mensen een belangrijke rol hebben gespeeld bij de originele trilogie, was absoluut een belangrijke factor om de releasedatum te kunnen vastleggen.

Wat de laatste paar maanden nog meer indruk op ons maakte: het groeiende enthousiasme binnen de community naarmate we meer informatie over het spel deelden. De passie die jullie voor de franchise hebben, blijft ons motiveren. Nu hebben we, na een wachttijd van vijf jaar, nog maar een paar maanden te gaan tot een gloednieuwe Mass Effect-ervaring: rijker, uitgebreider en klaar voor verkenning. We zijn enthousiast over wat we met de franchise hebben bereikt, en we hopen dat dit spel het wachten waard zal zijn.

We zien jullie in Andromeda,

Aaryn’

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: