Home Gaming Marvel’s Spider-Man 2 update verschijnt 18 juni en brengt 8 nieuwe pakken

Marvel’s Spider-Man 2 update verschijnt 18 juni en brengt 8 nieuwe pakken

by Pim, Sel

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurd is met die KidSuper-pakken die vorig oktober werden onthuld voor Marvel’s Spider-Man 2? Goed nieuws – Insomniac Games heeft zijn volgende update aangekondigd voor 18 juni, waarin de vier pakken zijn opgenomen. Er zijn ook nog vier andere om naar uit te kijken, samen met enkele favorieten van fans.

De KidSuper-pakken omvatten het Metro-pak, het Ginga-pak (mede-ontworpen met voetballer Vini Jr.), het Fluro-pak (met Formule 1-coureur Lando Norris als mede-ontwerper) en het Motorchic-pak (gemaakt met actrice Rina Sawayama). De eerste twee zijn voor Miles Morales, terwijl de laatste bedoeld is voor Peter Parker.

Andere pakken zijn onder andere het Land Stand-pak en het Into The Spider-Verse-pak voor Peter. Miles krijgt het Animated-pak en het Uptown Pride-pak. Alle nieuwe pakken hebben verschillende stijlen om het kleurenschema te veranderen. Insomniac heeft bevestigd dat de update stabiliteitsverbeteringen zal bevatten en de optie om de parry- en traversal-vaardigheden van de Symbiote te wisselen naar Spider Arms.

Marvel’s Spider-Man 2 is beschikbaar voor PS5 en heeft sinds de lancering meer dan 11 miljoen exemplaren verkocht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x