Home Gaming Marvel’s Spider-Man 2 komt met exclusieve onthulling van pakken op 12 oktober

Marvel’s Spider-Man 2 komt met exclusieve onthulling van pakken op 12 oktober

by Mark van Truijen

Oktober is hier, wat betekent dat Marvel’s Spider-Man 2 minder dan drie weken verwijderd is van de release. Terwijl Insomniac Games verschillende nieuwe details bekendmaakt, variërend van de vele toegankelijkheidsfuncties (waaronder de nieuwe Challenge Level Modifiers) tot een gedeeltelijke Trofeeënlijst, heeft het ook enkele nieuwe onthullingen van kostuums gepland voor 12 oktober.

De onthulling maakt deel uit van de Marvel-stand op New York Comic Con 2023 en vindt plaats van 16:30 tot 16:45 uur EST. Welke kostuums zullen worden onthuld, blijft onbekend, maar gezien de overweldigende hoeveelheid aanpassingsmogelijkheden, met meer dan 200 manieren om de Spider-Men aan te passen, beloven ze interessant te zijn. De vraag is nu of ze de gekkigheid van de kostuums uit de Digital Deluxe Edition kunnen overtreffen.

Marvel’s Spider-Man 2 wordt gelanceerd op 20 oktober voor de PS5 en is vorige week gold gegaan. Kijk hier voor meer details over de titel. Insomniac heeft spelers gewaarschuwd voor mogelijke spoilers die online kunnen verschijnen voor de release, dus wees voorzichtig.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d