That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Nintendo Switch, Trailer

Mario + Rabbids Kingdom Battle ontvangt meer uitdagingen en extra coöp-campagne

Vanaf vandaag is het tweede uitbreidingspakket van Mario + Rabbids Kingdom Battle verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Met het nieuwe Ultra Uitdagingen-pack testen spelers hun vaardigheden in acht nieuwe uitdagingen. Bovendien gaan spelers samen aan de slag gaan met een nieuwe coöp-campagne.

Spelers vinden de acht nieuwe Ultra Moeilijke uitdagingen verspreid over de geheime hoofdstukken van de werelden. Deze uitdagingen bieden spelers nieuwe kansen om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast voegt het uitbreidingspakket een nieuwe coöp-campagne toe die uit vijf exclusieve coöp-maps bestaat. Hier mogen spelers aan de slag om samen met hun vrienden onder andere Chain Chomps, Tornados, Boos en Pyroclasts te verslaan.

Het eerste uitbreidingspakket van Mario + Rabbids Kingdom Battle was al vanaf de release van de game beschikbaar. Dit voegde acht unieke wapens aan de game toe, met elk hun eigen vaardigheden en statistieken. In 2018 gaan spelers aan de slag met het derde en laatste uitbreidingspakket.

Voor spelers die de Season Pass hebben aangeschaft, is het Ultra Uitdagingen-pack nu gratis beschikbaar. Overige spelers kunnen de uitbreiding nu los aanschaffen voor €6,99.

Mario + Rabbids Kingdom Battle vertelt het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen het bekendste videogamepersonage, Mario, en de ondeugende en chaotische Rabbids. Hun missie: het Paddenstoelenrijk herstellen nadat dit uit elkaar gerukt is door een mysterieuze draaikolk.

Mario + Rabbids Kingdom Battle is reeds exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE