Home Gaming MAFIA-serie krijgt vervolg, ontwikkelaar ook bezig met Top Spin 5?

MAFIA-serie krijgt vervolg, ontwikkelaar ook bezig met Top Spin 5?

by Jos Vis

Het is inmiddels alweer een tijd geleden dat MAFIA 3 uitkwam en die game werd helaas redelijk negatief ontvangen. De game probeerde echter eens wat anders te doen dan ‘Italiaanse Maffia’, maar de uitvoering was minder gepolijst dan de eerste twee delen. Er gingen al geruime tijd geruchten rond dat er een nieuw deel in de maak zou zijn, maar nu is het eindelijk officieel aangekondigd door ontwikkelaar Hangar 13.

Dit jaar bestaat de serie alweer 20 jaar, maar dat gaat helaas niet gepaard met de release van dit vervolg, want de ontwikkelaar geeft aan dat de game pas over een aantal jaar gaat uitkomen. Verder is er eigenlijk weinig bekend, maar als je de geruchten mag geloven krijgen we geen open wereld-game á la MAFIA 3. In plaats daarvan schijnt de ontwikkelaar terug te gaan naar de meer lineaire structuur van de eerste twee delen.

Het is volgens de geruchten niet de enige game die in ontwikkeling is bij HANGAR 13, want de studio zou ook bezig zijn met Top Spin 5. Dat zou fijn zijn voor de liefhebbers van virtuele tennis, aangezien er al in tijden geen goede tennisgame is verschenen. Niet dat een nieuw deel in de Top Spin-serie meteen een groot succes gaat zijn, want eigenlijk waren alleen de eerste twee games geweldig. Daarnaast werkt de ontwikkelaar mee aan Marvel’s Midnight Suns, dat volgend jaar moet verschijnen voor pc, PS5 en Xbox Series S/X.

Mocht je overigens eens een MAFIA-game willen uitproberen, dan kun je vanaf morgen de eerste game gratis downloaden op Steam. Wees er wel snel bij, want deze actie loopt tot en met 5 september.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: