Home Gaming Mafia III krijgt exclusieve nachtopening

Mafia III krijgt exclusieve nachtopening

by Mark van Truijen

2K en Media Markt maken bekend dat ze samen een exclusieve nachtopening organiseren voor de game Mafia III die op 7 oktober uit komt. Het gratis evenement vindt plaats in de Utrechtse Jaarbeurs, in de nacht voorafgaande aan het Firstlook Festival. Daarom sluit organisator Blammo Events aan als derde partner om het evenement mede tot een succes te maken.

De deuren van de Jaarbeurs gaan om op 6 oktober om 9 uur ’s avonds open, waarna bezoekers een podiumshow krijgen in aanloop naar middernacht als Mafia III in de verkoop gaat. “We willen de release van Mafia III tot een spektakel maken en liefhebbers van de game iets geven wat hen bij zal blijven”, aldus 2K’s hoofd Marketing en Communicatie Jean-Paul Hardy.

In Media Markt vond 2K een partner die de release net zoveel kracht bij wil zetten.  “Media Markt gelooft enorm in deze titel en wij willen dan ook graag iedereen de kans geven, om aanwezig te zijn tijdens ons gezamenlijke launch event. Buiten dat we graag onze liefhebbers ontvangen, kan men ook profiteren van exclusieve artikelen en prijzen. Dit jaar hebben we ook weer een enorme stand, waar we iedereen graag ontvangen tijdens FirstLook”, zo verklaart Gert-Jan Stada van media Markt.

Voor de Jaarbeurs is gekozen voor de centrale en goed te bereiken locatie én omdat op 7 oktober het First Look Festival van start gaat, waardoor de infrastructuur aanwezig is om de nachtopening van Mafia III tot iets speciaals te maken. Daarom dat Blammo Events als derde partner is aangehaakt. “Met deze exclusieve Mafia III lancering op donderdagavond is het nu 4 dagen achter elkaar één groot gaming- en popculture-feest op Firstlook Festival. We zijn dan ook enorm blij dat we dit samen met 2K en Media Markt mogelijk kunnen maken voor onze bezoekers”, aldus Rowan Stroo, Head of Events bij Blammo.

Bezoekers van de nachtopening worden getrakteerd op een podiumshow die aansluit bij de stijl van de Mafia III, inclusief een band die muziek van de soundtrack speelt. Verder krijgt iedereen die de game terplekke koopt, de Mafia III steelbook en een poster er exclusief bij.  Hardy: “Als je de moeite neemt om naar de Jaarbeurs te komen, dan willen we dat ook zo bijzonder mogelijk maken.” Naast de steelbook en poster is er exclusief merchandise te winnen zoals t-shirts, jassen, een Mafia III branded platenspeler en nog veel meer. Verder wordt er voor eten en drinken gezorgd. De toegang is gratis, maar vanwege de beperkte ruimte, wordt bezoekers gevraagd om tijdig aanwezig te zijn.

Over Mafia III

Mafia III speelt zich af in de open wereld van New Bordeaux in 1968, een stad gebaseerd op New Orleans dat bruist van de activiteiten compleet met ‘68 geïnspireerde auto’s, mode en muziek. Na jaren van strijd in Vietnam, weet Lincoln Clay de waarheid: familie is niet met wie je bent geboren, het is voor wie je wilt sterven. Weer thuis in New Bordeaux, staat Lincoln op het punt te ontsnappen aan zijn criminele verleden. Maar toen zijn surrogaat familie, de “Black Mob”, wordt verraden en uitgemoord door de Italiaanse maffia, bouwt Lincoln een nieuwe familie op uit de as van zijn oude. Met militaire precisie baant hij een pad vol wraak tegen de verantwoordelijken. Intense vuurgevechten, keiharde hand-to-hand combat, bloedstollende races, moeilijke keuzes en kennis van de straat zijn allemaal nodig om te overleven  in de straten van New Bordeaux. Maar met de juiste crew is het mogelijk om  je naar de top te knokken richting de onderwereld van de stad.

De gelimiteerde Mafia III Collector’s Edition is nu beschikbaar voor pre-order en wordt geleverd met fysieke en digitale items waarmee je New Bordeaux in 1968 beter kunt leren kennen, inclusief de officiële soundtrack en originele spelmuziek op 180 grams vinyl-LP, een art book voor verzamelaars, afdrukken van speltekeningen en meer. Voor alle details over de Mafia III Collector’s Edition ga je naar: https://mafiagame.com/en/news/view/en-whats-inside-mafia-iii-collectors-edition/.

Pre-orders van de standaard en luxe edities van Mafia III zijn ook beschikbaar. Iedereen die een pre-order plaatst voor een editie van Mafia III bij deelnemende verkopers ontvangt de Family Kick-Back, die drie exclusieve luitenantsvoertuigen en -wapens bevat die op de releasedatum beschikbaar zijn voor spelers.

Mafia III is verkrijgbaar vanaf 7 oktober 2016 voor het PS4™-systeem, Xbox One en Windows PC. Mafia IIIheeft een classificatie van PEGI 18. Voor meer informatie over Mafia III volg je ons op YouTubeTwitter, en Facebook of ga je naar http://MafiaGame.com. .

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x