Home Gaming Mafia 3 Collector’s Editie bevestigd en getoond

Mafia 3 Collector’s Editie bevestigd en getoond

by Mark van Truijen

2K en Hangar 13 hebben vandaag de details aangekondigd van de Collector’s Editions van Mafia III, het nieuwste deel in de populaire georganiseerde misdaad game serie. De Mafia III Collector’s Edition zit vol boordevol fysieke en digitale items. Het neemt je mee naar het turbulente jaar 1968 in New Bordeaux, Louisiana. De omvangrijke, diverse en ongure criminele onderwereld van Mafia III. De Mafia III Collector’s Edition zal beschikbaar zijn voor E 139,99 (adviesprijs) voor PlayStation®4 computer entertainment systeem, Xbox One en voor E 129,99 (adviesprijs) op Windows-pc op 7 oktober 2016. Elke pre-order van Mafia III ontvangt de familie Kick-Back bonus bij release die drie exclusieve voertuigen en wapens bevat.

De Mafia III Collector’s Edition bevat:

–       Mafia III: Official Soundtrack Van New Bordeaux: Deze 180 grams vinyl LP bevat een aantal van de grootste hit makers uit de jaren 60, waaronder Otis Redding & Carla Thomas, Sam Cooke, The Animals, en nog veel meer. De LP bevat een kijkje in de grotere in-game soundtrack die een eclectische mix van Rock, Rhythm and Blues en Pop afgezet tegen een achtergrond van oorlog, burgerlijke onrust, en maatschappelijke veranderingen die de jaren 1960 definieerde.

–       Mafia III: Original Game Score: Deze 180 grams vinyl LP bevat de originele game score van Mafia III. Gecomponeerd door gamelegendes Jesse Harlin en Jim Bonney. Het is een door Rhythm & Blues geïnspireerde rondreis door een stad in de greep van de georganiseerde misdaad en corrupte autoriteiten, en vormt de muzikale achtergrond voor Lincoln Clays emotionele verhaal van verlies en wraak.

–       Exclusive Collectible Art Prints: Twee litho’s van Playboy en de Alberto Vargas Estate die een uitgebreide collectie kunst vertegenwoordigen die spelers in-game kunnen ontdekken.

–       The Art of Mafia III Collectable Art: Een 56-pagina visuele kijk op de creatie van New Bordeaux, een nieuwe game wereld gebaseerd op New Orleans in de zomer van 1968.

–       Lincoln Clay Replica Dog Tags: “1960s US military issue” replicas. Dit zijn de tags van een geharde Vietnam veteraan die uit is op keiharde wraak tegen de Italiaanse maffia.

–       Faux Leather Establishment Drink Coasters: Vertegenwoordigen de Paradiso Casino en in-game criminele vestigingen van Sammy’s. Dit zijn niet zomaar souvenirs, maar symbolen van Lincoln Clay’s motivatie voor wraak.

–       Season Pass: Bevat de toekomstige post-release DLC tegen een gereduceerde prijs.

–       Voor de tracklist van de Official Soundtrack van New Bordeaux en Original Game Score, plus de Mafia III: Collector’s Edition details bezoek: https://blog.2k.com/news/en-whats-inside-mafia-iii-collectors-edition.

Naast de Playboy en Alberto Vargas  Estate art prints in de collector’s edition kunnen spelers Playboy en Alberto Vargas in-game content in alle versies van Mafia III ontdekken. De in-game Playboy collectibles zullen spelers in het Amerika van 1968 onderdompelen met authentieke covers van tijdschriften en aanvullende content uit tijdschriften.

Gamers die de Mafia ervaring al voor de lancering van Mafia III willen beleven kunnen Mafia II vanaf vandaag spelen op PC met de re-release op Steam. Om de re-release te vieren kunnen spelers Mafia II en alle downloadbare content met een korting van 80% downloaden vanaf vandaag tot en met 8 juni 2016. In Mafia II worden de spelers ondergedompeld in het gouden tijdperk van de Italiaanse maffia als Vito Scaletta , die ook zal verschijnen in Mafia III als een van Lincoln Clay’s luitenanten.

Standard, limited deluxe en limited collector’s edition van Mafia III zijn beschikbaar op 7 oktober 2016 voor de PS4 ™ systeem, Xbox One en Windows PC. Mafia III is nog niet beoordeeld door PEGI. Voor meer informatie over Mafia III, abonneren op YouTube, volg ons op Twitter, word fan op Facebook en bezoek http://MafiaGame.com.

MAFIA III CE BEAUTY IMAGE LR DUT

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x