Home Gaming Machines Engage! Hybrid Wars is uit!!

Machines Engage! Hybrid Wars is uit!!

by Mark van Truijen

Huurlingen over de gehele planeet kunnen beginnen met het aannemen van contracten met de release van Hybrid Wars. Hybrid Wars is een goede mix van de beste elementen uit de klassieke top-down shooters met een grote wereld en tal van uitdagingen.

“There are a lot of FPSs and MMOs on the market, but we wanted to do something different, something we used to like back in the ‘90s, and we decided to create a top-down shooter heavily inspired by that deep feeling of nostalgia,” aldus Denis Sidorov, CEO of Extreme Developers. “After meeting the guys from WG Labs, we realized they felt the same about our passion and could help us make our dream come true. So that’s how we ended up collaborating to create Hybrid Wars, and now we’d like to see what players think of our experiments in the genre.”

Hybrid Wars komt in twee edities. De standaard die verkocht gaat worden voor $17.99 / €15.99 hierin de volledige game en het karakter, Alex Carter. En dan is er de deluxe editie voor $19.99 / €17.99 hierin ook de game en extra karakter Jason Wood, ook de Soundtrack zit erbij en een digitaal art boek.

De twee karakter DLCs die in het verschiet liggen voor de game daagt je uit om elk contract te volbrengen en flinke chaos te zaaien in de multiplayer. Yana “Tesla” Radovich, een genie en één van de beste hackers die er is, is tevens de eerste DLC, ze wordt gevolgd door de high-tech level espionage specialist Yoko Takano. Beide DLC komen in de herfst van 2016 en zullen per stuk $4.99 / €4,49 kosten.

Je kan ook uitkijken naar de extra multiplayer modus die gratis na de lancering naar je toe komen. Ook komt er een bonus voor alle spelers die hun game linken aan hun Wargaming.net account, een extra held, Ivan, en tevens een 3 dagen Premium account voor Wargaming’s “World of…” series of games.

Ook is er voor de diehard fans een season pass te vinden, deze komt met een korting op de DLC en zal dan $6.99 / €6,49 kosten. Je kan deze altijd los kopen maar wil je de complete bundel kopen dan kost het je $24.99 / €22,99.

Hybrid Wars is beschikbaar op Windows, Mac OS X en Linux.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x