Home Gaming LUNAR NEW YEAR EVENT EVENEMENT START IN EXPLOSIEVE VOERTUIGGEVECHTSSPEL KEO

LUNAR NEW YEAR EVENT EVENEMENT START IN EXPLOSIEVE VOERTUIGGEVECHTSSPEL KEO

by Jos Vis

Redcatpig en Digital Matters Publishing zijn vandaag begonnen met hun Lunar New Year Event in KEO, de explosieve voertuiggevechten die vorige maand in Steam Early Access gelanceerd werden en spelers op een post-apocalyptisch slagveld wierpen.

Dagelijkse bonussen zijn beschikbaar gedurende het hele evenement, met negen nieuwe skins die spelers kunnen verdienen, naast 50% korting op de in-game valuta, Kreds. De update bevat ook voortdurende verbeteringen en bugfixes, aangezien de game door Early Access racet, naast een korting van 90% op alle belangrijke platforms.

Sinds de lancering in Early Access op 9 december is Redcatpig en Digital Matters Publishing hard aan het werk geweest om veranderingen door te voeren op basis van feedback van spelers, de ervaring te verbeteren en regelmatig nieuwe inhoud toe te voegen.

KEO is een teamgebaseerd online multiplayer-spel waarin aanpasbare voertuigen het gaspedaal in trappen in een sci-fi post-apocalyptische wereld met verschillende spelmodi. Een aantal wapens kan worden gebruikt met verwoestend effect, naast een groot aantal voertuigklassen, waarbij inhoud wordt gebouwd in de tijd van KEO in Early Access.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x