Home Gaming Luigi’s Mansion 2 HD komt aanstaande donderdag naar de Nintendo Switch

Luigi’s Mansion 2 HD komt aanstaande donderdag naar de Nintendo Switch

by Mark van Truijen

Beleef met de bange held Luigi en zijn trouwe Spookzuiger 5000 een geestig avontuur in Luigi’s Mansion 2 HD voor de Nintendo SwitchOp donderdag 27 juni kan de spokenjacht beginnen!

De Schaduwvallei gaat gehuld in een onheilspellende mist! De eigenaardige donkere maan die ooit aan de nachtelijke hemel prijkte – en de spoken in het gebied rustig hield – is op mysterieuze wijze in stukjes uiteengevallen. Spookonderzoeker professor K. Wibus heeft dit vreemde fenomeen zien gebeuren en schakelt de hulp van Luigi in om de spoken te stoppen, voor ze de hele vallei op z’n kop zetten. Weet deze held op sokken zijn moed bijeen te rapen, de fragmenten van de donkere maan te vinden en de rust in het gebied te herstellen? Kijk welke griezelige verrassingen je wachten in onderstaande trailer.

ratio
 

Om de maanfragmenten te vinden ga je op speurtocht in verschillende spookhuizen, waarin het wemelt van de spoken in allerlei vormen, maten en kleuren. Pas op voor de schokgolven van de agressieve rode bullebak, ontwijk de meubels die de blauwe verstoppers naar je gooien en zorg dat je niet uitglijdt over de smurrie die gele schrikoppen achterlaten!

Ook Boo’s zetten de boel behoorlijk op stelten en zijn zelfs voor de meest doorgewinterde spokenjager een flinke kluif. Elk van de landhuizen zit tjokvol spoken, en die worden hoe langer hoe vreemder.

Om de spoken uit de weg te ruimen, kun je gebruikmaken van enkele handige nieuwe gadgets, met dank aan niemand minder dan professor K. Wibus. De ster van de show is de Spookzuiger 5000! Met de fantoomflitser op dit apparaat kun je spoken verlammen en vervolgens kun je deze opgevoerde stofzuiger gebruiken om spoken op te zuigen. Maar hou ‘m goed vast, want ze laten zich niet zomaar vangen! Breng kleur in de duisternis met de uv-lamp! Maak hem vast aan de Spookzuiger 5000 om spoken, onzichtbare objecten en meer aan het licht te brengen met de kleurrijke lichtstralen.

Daarnaast kun je een team vormen van wel vier griezelfans – online of lokaal draadloos – om je samenwerkend te wagen aan de uitdagingen in de tumulttoren, een huiveringwekkend gebouw vol spoken en uitdagingen die je niet in het hoofdavontuur vindt. Trommel je medejagers op en baan je samen een weg naar de top van de toren!

Luigi’s Mansion 2 HD verschijnt op 27 juni voor de Nintendo Switch. Ga met Luigi op spokenjacht, vind de stukken van de donkere maan en herstel de vrede in de Schaduwvallei. Verken verschillende mysterieuze landhuizen vol spoken en ruim die griezels op met handige gadgets, waaronder de Spookzuiger 5000. Daarnaast kunnen vier spelers samenwerkend op pad gaan in de tumulttoren, een huiveringwekkend gebouw vol spoken en uitdagingen die je niet in het hoofdavontuur vindt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x