Home Gaming Lord of the Rings: Gollum nu verkrijgbaar voor consoles

Lord of the Rings: Gollum nu verkrijgbaar voor consoles

by Pim, Sel

Bereid je voor om terug te keren naar Middle-earth in de bleke huid van een aangrijpende antiheld. Na meer dan vier jaar aan bloed, zweet en rauwe vis, verschijnt The Lord of the Rings: Gollum van Daedalic Entertainment en NACON vandaag voor pc, PlayStation, en Xbox. De ontwikkelaars uit Hamburg presenteren met trots een verhaalgericht avontuur dat is gebaseerd op de grootste IP waar een Duitse studio ooit aan heeft gewerkt.

Bekijk de uitdagingen en gevaren die Gollum moet overwinnen op zijn zoektocht naar zijn dierbare ring in de launch trailer:

Carsten Fichtelmann, CEO van Daedalic Entertainment over Gollum: “Onze game is in elk opzicht trouw aan de achtergronden die professor Tolkien heeft geschapen, en daar zijn we erg trots op. Dit verhalende avontuur is een feest voor alle fans van The Lord of the Rings, waarin spelers zowel nieuwe als bekende gezichten zullen tegenkomen!“

The Lord of the Rings: Gollum is een verhaalgerichte action-adventure. Onderneem een gevaarlijke reis als Gollum, op jacht naar het enige dat hem dierbaar is. Klim, spring en sluip je een weg voorbij gevaren of naar veiligere plekjes. Gollum is handig en sluw, maar wordt ook verscheurd door zijn gespleten persoonlijkheid. Het is aan jou om te beslissen of de duistere kant van Gollum de overhand krijgt, of dat er nog een sprankje redelijkheid overblijft in wat ooit Sméagol was. Reis van de dieptes van Mordor naar het prachtige rijk van de boselfen en ontmoet zowel bekende als nieuwe personages in een nieuw verhaal dat diep gegrond is in de wereld van Middle-earth.

“De jarenlange samenwerking met het Daedalic-team voor de ontwikkeling van de Gollum-game is een grandioze ervaring geweest voor ons allemaal bij Middle-earth Enterprises,“ zegt Director of Brand & Licensing, Fredrica Drotos. “We kijken uit naar de reacties van Middle-earth-fans op dit diepgaande avontuur dat Daedelic maakte rondom de complexe Hobbit Smeagol, ook bekend als Gollum, die wordt gedreven door krachten die zowel van buiten als van binnenuit hem komen.“

The Lord of the Rings: Gollum is een co-publicatie van  Daedalic Entertainment en NACON, en wordt ontwikkeld door een klein team gepassioneerde Tolkien-fans bij Daedalic Entertainment in samenwerking met Middle-earth Enterprises. De game verschijnt voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S, en komt later ook naar de Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: