Home Gaming Lord Of Magna: Maiden Heaven komt met nieuwe trailer

Lord Of Magna: Maiden Heaven komt met nieuwe trailer

by Mark van Truijen

De mensen van Marvelous Europe hebben weer een mooi blog vol geschreven over Lords of Magna, de game die we in juni kunnen verwachten, ook is er een nieuwe trailer die wat ingaat op de combat in de game. Wat highlights uit het blog nemen we hier even met je door.

livestream

Om af te trappen komt er een livestream van de game, deze bereik je via deze link. Hier kan je direct met het team chatten en al je vragen kwijt, en natuurlijk meteen de actie live mee maken.

LOMCombatBlog1

De trailer die bijgevoegd is geeft je meteen de drie unieke features die het combat systeem maken. Zoals gezien heb je de AP, action points, dit is de primaire consumable voor je abilities in gevechten. Een sterke aanval vraagt dan ook meer AP dan een lichte aanval. De AP komt er iedere beurt bij, mits je niks doet natuurlijk. Dit houdt in dat je tactisch moet wezen in je keuzes.

LOMCombatBlog2

Ten tweede zijn er de support abilities in gevechten. Deze komen in vele varianten, sommige verhogen de basis stats, andere verbeteren diverse karakters weer. Je kan hier alle kanten mee op. En dan hebben we de ‘Bowling Mechanic’, karakters krijgen een extra beurt als ze tien of meer vijanden verslaan in één aanval. Om dit te stimuleren is de bowling techniek dus. Bij het verslaan van een ‘henchman’ of ’trash-enemy’ vliegt deze achterwaarts richting zijn bondgenoten en neemt deze mee in zijn val. En dit telt dan weer bij voor een hoge combo kill.

LOMCombatBlog3

LOMCombatBlog4

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d