Home Gaming Logitech en top eSports-spelers ontwerpen samen het nieuwe Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard

Logitech en top eSports-spelers ontwerpen samen het nieuwe Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard

by Mark van Truijen
Logitech G introduceert zijn nieuwste gaming keyboard; de Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard, die samen met enkele top-eSporters is ontwikkeld. Het Logitech G Pro Mechanical Keyboard is een tenkeyless, mechanisch toetsenbord dat is gebouwd voor professionele competities. De exclusieve Logitech Romer-G mechanische toetsen werken zeer geruisloos en reageren tot 25 procent sneller dan standaard mechanische toetsenborden. Het kabelsysteem kan van het toetsenbord worden losgekoppeld waardoor het toetsenbord, compleet met aanpasbare RGB-verlichting en intern geheugen, eenvoudig vervoerd kan worden.
“eSporters zijn nogal kieskeurig en veeleisend en daar houden wij van”, zegt Ujesh Desai, vice president en general manager van Logitech G. “We geven hen in vroeg stadium toegang tot onze prototypes en laten hen vervolgens hun gang gaan. Het resultaat daarvan is het Pro Gaming Keyboard met ultrasnelle toetsen, een zeer duurzame constructie en een tenkeyless design dat eenvoudig te vervoeren is. Als je speelt om te winnen, dan is is dit jouw toetsenbord.”
eSporter Jake ‘Stewie2K’ Yip van C9 over Logitech’s nieuwste gaming keyboard: “Dit is een geweldig toetsenbord omdat het klein, duurzaam en tenkeyless is. Het zorgt ervoor dat ik meer ruimte overhoud op mijn tafel. De Romer-G-toetsen zijn fijn, geruisloos en super comfortabel om mee te typen.”
Romer-G-toetsen
De exclusieve Logitech Romer-G mechanische toetsen zijn ontworpen voor topprestaties, responsiviteit en duurzaamheid en staan garant voor uiterste precisie en snelheid. Met een short-throw actuation point van 1,5 mm registreren Romer-G-toetsen toetsaanslagen tot 25 procent sneller dan standaard mechanische toetsen.
Compact, duurzaam ontwerp
Het Pro Mechanical Gaming Keyboard heeft een compact tenkeyless ontwerp, waardoor het eenvoudig te vervoeren is naar toernooien en er meer ruimte op tafel overblijft voor muisbewegingen. Het toetsenbord is versterkt met een stalen achterplaat voor meer stabiliteit tijdens het gamen.
Afneembaar kabelsysteem
Een afneembare Micro-USB connector zorgt ervoor dat de kabel niet beschadigt bij het verbindingspunt tijdens het transport in een tas of hoes. Het drievoudige vorkmodel van de stekker zorgt voor een eenvoudige, betrouwbare dataverbinding.
Aanpasbare RGB-verlichting
Door gebruik te maken van Logitech Gaming Software (LGS) kunnen spelers elke individuele toets personaliseren door ze te voorzien van één van de 16,8 miljoen beschikbare kleuren. Spelers kunnen ook lichtpatronen opslaan op het interne geheugen, zodat deze gebruikt kunnen worden in de competitie.
Prijs en beschikbaarheid
Het Logitech G Pro Mechanical Gaming Keyboard is naar verwachting vanaf maart 2017 beschikbaar via wereldwijde retailers voor een retailadviesprijs van 149,- euro. Ga voor meer informatie naar onze website, ons blog of like ons op Facebook.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x