Home Gaming Little Friends: Dogs & Cats komt dit voorjaar naar Europa & Noord Amerika

Little Friends: Dogs & Cats komt dit voorjaar naar Europa & Noord Amerika

by Pim, Sel

Het is tijd om je nieuwe beste vriend te ontmoeten! Sold Out is verheugd om aan te kondigen dat dit voorjaar de virtuele huisdiersimulator Little Friends: Dogs & Cats naar Europa en Noord Amerika komt, exclusief voor Nintendo Switch™. 

Kies uit een verscheidenheid aan puppy’s en kittens om mee te spelen, te voeden, te aaien en aan te kleden in een schattige simulatie die leuk is voor alle leeftijden. Leer hun persoonlijkheden kennen en geef ze hun favoriete eten! Speel met je huisdier en zijn favoriete speeltje, of neem je puppy mee uit wandelen en doe mee aan het frisbee toernooi. Verkleed ze in meer dan 600 stijlvolle accessoires om ze er op hun best uit te laten zien. Zorg voor je nieuwe harige vriend om een langdurige vriendschap te ontwikkelen. 

  • Ontmoet je nieuwe beste vriend! Kies uit 6 verschillende puppy rassen en 3 schattige kittens, inclusief de Labrador Retriever, Duitse Herder en Franse Bulldog. Geef je nieuwe vriend een naam, verzorg hem en ontwikkel een band. Levensechte animaties helpen je kleine vriendjes tot leven te brengen.
  • Speel met ze! Gebruik het Nintendo Switch touchscreen om je nieuwe vriend te aaien, of neem je puppy mee op wandelingen om ze zo gelukkig mogelijk te maken. Speel met de bal, oefen voor het frisbee toernooi en ontgrendel nieuw speelgoed terwijl je speelt. Speel met maximaal 3 huisdieren tegelijk of gebruik het hotel om maximaal 12 harige vriendjes te houden.
  • Leer ze kennen! Ontdek waarmee je huisdier het liefste speelt en voer ze hun lievelingseten. Met honderden levensechte persoonlijkheidskenmerken is het belangrijk om te weten wat elk huisdier prefereert om te bonden met je kleine vriend.
  • Verkleed tijd! Kies uit meer dan 600 stijlvolle accessoires om je nieuwe metgezel te verkleden. Wanneer ze klaar zijn kun je screenshots nemen om hun geweldige outfits niet te vergeten.
  • Zorg altijd en overal voor ze! Zorg onderweg voor je katten en honden of zet de console in het dock om door te spelen op de tv.

“Little Friends: Dogs & Cats is een schattige huisdiersimulator waarvan we hopen dat dierenliefhebbers van alle leeftijden verliefd op zullen worden,” zegt Katie Clark, Product Manager bij Sold Out. “Er is een enorme vraag naar huisdiersimulatietitels en we zijn zo enthousiast dat we de eerste game van dit type op Nintendo Switch kunnen uitbrengen. We kunnen niet wachten tot spelers hun nieuwe kleine vrienden ontmoeten!” 

“Na een succesvolle lancering van de game in Japan is de samenwerking met Sold Out de perfecte gelegenheid om Little Friends: Dogs & Cats naar een westers publiek te brengen”, voegde de heer Kayanuma van Imagineer eraan toe. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: