Home StreamingAmazon Prime Like a Dragon: Yakuza komt op 25 oktober met een Live action serie op Amazon Prime

Like a Dragon: Yakuza komt op 25 oktober met een Live action serie op Amazon Prime

by Mark van Truijen

Er is een tv-variant aangekondigd van de Like a Dragon-franchise, voorheen bekend als Yakuza, in samenwerking met Amazon Prime, de uitgever en eigenaar van de serie Sega, en de ontwikkelaar van de serie, Ryu Ga Gotoku Studio.

De live-action serie, getiteld Like a Dragon: Yakuza, wordt beschreven als een origineel verhaal gebaseerd op de games. Ryoma Takeuchi zal de rol van Kazuma Kiryu spelen, met Masaharu Take en Kengo Takimoto als regisseurs, en Sean Crouch en Yugo Nakamura als schrijvers van het verhaal en het scenario. Yasuhiro Yoshida en Kana Yamada zijn verantwoordelijk voor het Japanse scenario, terwijl Erik Barmack, Roberto Grande en Joshua Long als uitvoerende producenten worden genoemd.

“Ik voel me zeer vereerd om de rol van Kazuma Kiryu te mogen spelen, een geliefd personage en de game-serie,” zei hoofdrolspeler Ryoma Takeuchi. “Ik was bereid mijn leven op het spel te zetten. Het publiek zal genieten van het menselijke drama en de conflicten rondom Kazuma Kiryu. En vergeet vooral niet te kijken naar Kiryu’s intense vechtscènes met de draaktatoeage op zijn rug.”

Regisseur Masaharu Take voegde eraan toe: “Ik heb mijn hart, ziel en de ervaring die ik in 35 jaar heb opgedaan, gestopt in Like a Dragon: Yakuza. De ongebreidelde passie, het talent en de ontelbare uren werk van het hele team hebben dit spectaculaire verhaal tot leven gebracht in de vorm van een meeslepende serie die dit jaar wordt gelanceerd, het jaar van de draak. Kijk uit naar Kazuma Kiryu, gespeeld door Ryoma Takeuchi.”

James Farrell, hoofd van International Originals bij Amazon MGM Studios, zei: “We zijn enthousiast en extreem blij om de Amazon Original actie-dramaserie Like a Dragon: Yakuza aan te kondigen, gebaseerd op de populaire Japanse game-serie. De ongekende aantrekkingskracht van Japanse content binnen Japan en andere delen van de wereld groeit exponentieel. Terwijl Prime Video Japan een verscheidenheid aan content blijft bieden in verschillende genres, is het aanpassen van een internationaal populaire gamefranchise met zulke diepgaande personages een unieke charme en zorgt het voor een uiterst boeiende kijkervaring. We zijn vastbesloten om onze contentbibliotheek uit te breiden en zijn ervan overtuigd dat Like a Dragon: Yakuza een snaar zal raken bij het wereldwijde publiek.”

Like a Dragon: Yakuza bestaat uit zes afleveringen, waarvan de eerste drie op 25 oktober in première gaan op Amazon Prime, en de overige drie op 1 november

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x