Home Gaming Lijpe en D-Double maken Nederlandse soundtrack Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Lijpe en D-Double maken Nederlandse soundtrack Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

by Mark van Truijen

De populaire rappers Lijpe en D-Double hebben de krachten gebundeld om in opdracht van Ubisoft en Top Notch de Nederlandse soundtrack te verzorgen van de populaire nieuwe game Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands. Het zesde deel van deze bekende videogame-serie speelt zich ditmaal af in een fictioneel Bolivia, waar de geheime Amerikaanse Ghost Recon-unit het grootste drugskartel ter wereld, Santa Blanca, moet uitschakelen. Zowel Lijpe als D-Double voelden zich geïnspireerd om de perfecte soundtrack te schrijven voor deze spectaculaire episode van de bekende Ghost Recon-serie.

“Top Notch weet met de speciaal geschreven soundtrack treffend de sfeer van onze nieuwe game Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands neer te zetten. De match met de artiest vinden wij hier dan ook doorslaggevend”, aldus Marcel Keij, marketing directeur Ubisoft Benelux.

Het resultaat van deze samenwerking is het nummer ‘Geen Tijd’, dat geproduceerd is door beatmaker Chievva. De bijbehorende videoclip is geschoten door Frank Telli, die al eerder vele clips realiseerde in opdracht van Top Notch.

‘Geen Tijd’ is niet de eerste samenwerking tussen Lijpe & D-Double. Al eerder waren de twee samen te horen op de bekende Levensles-single ‘Accepteren’. Ook op de track ‘Mandela’ van SBMG waren beide heren gastartiest. Op het platina-album ‘New Wave’ waren Lijpe & D-Double onderdeel van de nieuwe lichting Nederlandse hiphop-artiesten en wonnen ze in 2016 de Popprijs voor het gigantische succes van dit project.

Abdel Achahbar (Lijpe) ontving onlangs een gouden plaat voor zijn single ‘Eng’. Afgelopen drie jaar heeft hij drie albums uitgebracht bij Top Notch: Van de Bodem naar de Grond, Levensles en Jackpot. Momenteel werkt Lijpe aan een nieuwe solo-EP en een album samen met collega-rapper Ismo.

Reginald Frederik (D-Double) scoorde onlangs een gigantische hit met ‘Kibra’, waarop ook SBMG en Broederliefde te horen zijn. In 2015 bracht hij bij Top Notch zijn debuut-EP ‘Jong, Wild en Roekeloos’ uit. D-Double werkt momenteel aan zijn debuutalbum ‘Nood Breekt Wet’, dat later dit jaar zal verschijnen.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands speelt zich af in een fictioneel Bolivia, de grootste action-adventure open wereld ooit gecreëerd door Ubisoft. Spelers hebben de taak om een einde te maken aan het Santa Blanca kartel, wat daar ook voor nodig is. De indrukwekkende, responsieve open wereld stelt spelers in staat om voor iedere situatie een eigen speelstijl te kiezen en te bepalen hoe zij de missies willen uitvoeren. De gehele game kunnen spelers alleen doorkruisen, maar ook met drie vrienden in 4-speler online coöp.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands is vanaf 7 maart 2017 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, bezoekwww.ghostrecon.com.

Luister ‘Geen Tijd’ op Spotify, iTunes, Deezer of Apple Music.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x