Home Gaming Life is Strange: Double Exposure krijgt nieuwe details en gameplay

Life is Strange: Double Exposure krijgt nieuwe details en gameplay

by Mark van Truijen

Deck Nine Games’ Life is Strange: Double Exposure heeft nieuwe details en gameplay ontvangen, dankzij een onthullingslivestream met het ontwikkelingsteam. Het verhaal volgt Max Caulfield, de protagonist van het eerste spel, die nu volwassen is en professor aan de Caledon Universiteit. Maanden nadat ze zich heeft gevestigd, wordt haar beste vriendin Safi op mysterieuze wijze vermoord.

Wanneer ze probeert haar Terugspoel-krachten te gebruiken, opent Max een pad naar een alternatieve tijdlijn waar Safi nog leeft. De moordenaar is nog steeds op vrije voeten, dus het is een race tegen de klok om haar te redden. De onthullingslivestream bevestigt dat de Terugspoel-functie niet aanwezig is. In plaats daarvan kan Max heen en weer schakelen tussen tijdlijnen, aanwijzingen over verdachten ontdekken en zelfs gebeurtenissen afluisteren.

Natuurlijk kunnen gebeurtenissen in de ene tijdlijn de andere beïnvloeden, wat wijst op potentiële puzzels die op deze manier opgelost kunnen worden. Max kan in de war raken tussen tijdlijnen, dus het is aan de speler om aandachtig te zijn en de verschillen te onthouden om ongemakkelijke momenten te vermijden.

Life is Strange: Double Exposure wordt gelanceerd op 29 oktober voor Xbox Series X/S, PS5 en PC, met een versie voor Nintendo Switch die later komt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x