That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Life is Strange Before the Storm episode 2 Brave New World verschijnt 19 oktober

Klein berichtje van de uitgever van Life is strange :

Dank voor de geweldige support die jullie gaven aan Life is Strange: Before the Storm sinds de release van de eerste episode. We kunnen nu officieel onthullen dat Brave New World, de tweede aflevering uit een serie van drie episodes, vanaf 19 oktober verkrijgbaar is voor Xbox One, PlayStation 4 en pc (Steam).

Onze nieuwe ‘Life is Strange: Before the Storm Episode 2’-trailer geeft een indruk van de ontwikkelingen in Episode 2: Brave New World. Er worden nieuwe personages en omgevingen getoond, naast terugkerende elementen uit de eerste game. Terwijl het gezinsleven van Chloe en Rachel verder afbrokkelt, bloeit hun vriendschap op en bespreken de twee meiden hoe ze samen kunnen weglopen van huis. Maar voordat ze kunnen vertrekken, raakt Chloe betrokken bij een boodschap voor Frank Bowers die haar in een gevaarlijke situatie plaatst en een duisterder kant van Arcadia Bay blootlegt…

LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM vindt plaats in Arcadia Bay, drie jaar voor de gebeurtenissen in de eerste game in de serie. Spelers nemen de rol aan van Chloe Price, een 16-jarige rebel die een onwaarschijnlijke vriendschap sluit met Rachel Amber, een prachtige en populaire meid die in de wieg is gelegd voor succes. Wanneer Rachels wereld instort door een familiegeheim, kan ze gelukkig bij haar nieuwe vriendin terecht voor steun. Beide meiden geven elkaar de kracht om hun demonen te overwinnen.