Home Gaming Life is Strange 2 Episode 4 komt 22 augustus

Life is Strange 2 Episode 4 komt 22 augustus

by Pim, Sel

22 Augustus is het zover dan komt er een nieuwe episode van Life is Strange 2 uit dus kunnen we het verhaal weer door gaan zetten. Check snel de trailer hieronder:

 De reis van de Diaz-broeders naar een nieuw leven in Mexico bereikt een keerpunt in Life is Strange 2, Episode 4 ‘Faith’ van Square Enix External Studios en het Life is Strange-team van Raoul Barbet & Michel Koch’s bij DONTNOD Entertainment. Het tweede seizoen van de bekroonde franchise wordt vervolgd op 22 augustus 2019.

Het verhaal wordt opgepakt in een ziekenhuiskamer in Humboldt County, Californië, waar de zwaar gewonde Sean wakker wordt om te ontdekken dat Daniel nog steeds spoorloos is verdwenen. Sean staat onder arrest, wordt stevig ondervraagd door de politie, en weet zich geen raad meer. Alleen door snel te denken en met hulp van onverwachte bondgenoten kan hij zijn vrijheid hervinden.

“In Episode 4, treffen we Sean op zijn dieptepunt. De ramp die hem van zijn broer scheidde heeft hem voor het leven getekend, hij is verloren en alleen, en zit diep in de problemen,” zeggen Michel Koch & Raoul Barbet, co-creative directors van Life is Strange 2. “Sean is al op een breekpunt en wordt nu geconfronteerd met enkele van de moeilijkste situaties in zijn leven, terwijl hij wanhopig op zoek gaat naar Daniel, wiens afwezigheid de hele episode voelbaar is. Maar zelfs als hij zijn broer kan traceren, weet hij niet wie, of wat hij zal vinden na de gebeurtenissen in het California Redwood-bos.”

Terwijl hij naar Daniel zoekt onder de brandende Nevada-zon en in de ijskoude woestijnnachten, komt Sean voor de moeilijkste keuzes in zijn leven te staan. Puerto Lobos en de droom van vrijheid hebben nog nooit zo ver weg geleken.

Zal Seans vertrouwen in Daniel beloond worden – of is de jongere wolf voorgoed verloren?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: