Home Gaming Liever Rood Dan Dood – Ontwikkelaar KAIKO Brengt Red Faction Guerilla Re-Mars-tered Naar Nintendo Switch!

Liever Rood Dan Dood – Ontwikkelaar KAIKO Brengt Red Faction Guerilla Re-Mars-tered Naar Nintendo Switch!

by Mark van Truijen

Er is sinds juni 2018 geen reactie meer gekomen van de Mars Exploration Rover Oppertunity vanwege een stofstorm op Mars. De rover heeft z’n missie voltooid, dus nu is het jouw beurt om Mars te verkennen en – eigenlijk – verdedigen! Stap in de schoenen van de beste guerillavechter uit een bekende verzetsgroep en zwaai je sloophamer tegen de onderdrukking en macht van de Earth Defense Force. Red Faction Guerilla Re-Mars-tered komt naar de Nintendo Switch™ op 2 juli 2019 voor een adviesprijs van € 29,99. 
Geef je de voorkeur aan een ander platform? Red Faction Guerilla Re-Mars-tered Edition is ook beschikbaar op PC en andere consoles! 
Red Faction Guerilla Re-Mars-tered – Nintendo Switch™ Features:

 • Keuze tussen Peformance en Quality modus
 • Volledig opnieuw verwerkte graphics – Vernieuwde textures en grafische features die bijvoorbeeld specular maps toevoegen.
 • Verbeterde shadow rendering
 • Verbeterde lighting
 • Vernieuwde shaders en post-processing
 • Optionele Motion Controls voor beter richten als je in handheld-modus speelt

Over Red Faction Guerilla Re-Mars-tered
50 jaar na de gebeurtenissen van het originele Red Faction, stelt Red Faction: Guerrilla spelers in staat om de rol op te nemen van een opstandige soldaat in de pas opnieuw opgerichte Red Faction-beweging, terwijl deze vecht voor bevrijding van de onderdrukkende Earth Defence Force. Red Faction: Guerrilla definieert nog steeds de grenzen van op vernietiging gebaseerde gameplay met snelle gevechten in guerrillastijl in een enorme open wereld en echte, op fysica gebaseerde vernietiging. 

Kenmerken

 • Open World Guerrilla Warfare: Jij bepaalt tegen wie, wanneer, waar en hoe te strijden. Gebruik guerrillatactieken, geimproviseerde wapens en aangepaste voertuigen om aanvallen op EDF-doelen te leiden. Start aanvallen op basis van je eigen gameplaystijl, neem missies aan in elke gewenste volgorde of neem deel aan destructieve activiteiten om de greep van de EDF op Mars te verzwakken.
 • Strategische vernietiging: Gebruik vernietiging als je tactische voordeel, creeer hinderlagen of kettingreactie-explosies om vijandige bolwerken aan te vallen en verander de spelomgeving permanent. Maak gebruik van volledig dynamische, op fysica gebaseerde vernietiging om ‘on the fly’ te improviseren: blaas gaten in een muur of vloer om een hinderlaag te leggen of te ontsnappen, vernietig een trap om je achtervolgers te stoppen of rijd voertuigen door uitgeblazen muren.
 • Evoluerende en dynamische gameplay: Baan je een weg door een steeds veranderend landschap terwijl je je gevechtstactieken improviseert – mix gameplay-stijlen, voertuigen, wapens en explosieven om de EDF te verslaan.
 • Epische Sci-Fi Setting: Ontdek het enorme, meedogenloze Marslandschap, van de desolate Parker mijnpost tot de glimmende EDF-hoofdstad Eos; trek vervolgens door de volledig vernietigbare open-wereldomgevingen die zwermen met EDF-troepen, Red Faction-verzetsstrijders en de onderdrukte kolonisten die gevangen zijn in het kruisvuur.
 • Multiplayer Combat: Er is geen plaats om je te verbergen als je je guerrilla warfare-vaardigheden op de proef stelt in een aantal zeer destructieve multiplayer-varianten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: