That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets

LG webOS 3.0 ontvangt UL verificatie voor Smart Home

LG Electronics’ nieuwste besturingssysteem voor smart TV’s,  webOS 3.0, is niet alleen benoemd tot meest gemakkelijk en intuïtief besturingssysteem voor smart TV’s, maar is tevens geverifieerd door UL: één van de belangrijkste standaarden en certificeringsinstanties voor compatibiliteit met smart homes en ‘Internet of Things’.

Met LG’s eigen IoTV app voor WebOS 3.0, kun je binnenkort verschillende smart home functies en connected apparaten van zowel LG als van verschillende andere merken aansturen met jouw televisie.

Eenmaal aangesloten zullen verbonden apparaten en hun status worden weergegeven door de smart TV van de gebruiker. De TV wordt nu de interface tussen de gebruiker en de rest van de apparaten in huis. Door middel van het IoTV framework kunnen apparaten zoals koelkasten en wasmachines via de smart TV aangestuurd worden. Ook smarthome apparatuur, zoals verlichting en verbonden airconditioning kunnen hiermee bediend worden.

LG ziet de TV in de woonkamer als het centrum van het ‘smart’ huis. LG’s nieuwste besturingssysteem, webOS 3.0, is ontworpen met deze rol in gedachte’, aldus Sam Kim Senior Vice President en hoofd van TV product planning bij LG Home Entertainment. ‘LG blijft innoveren om ‘The Internet of Things’ zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor consumenten.’
De webOS 3.0 smart TV’s die gecertificeerd zijn door UL worden tentoongesteld in de Smart home zone van LG’s ruimte op de CES beurs in Las Vegas.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE