That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gadgets, Gaming, PC, PS4, Xbox One

LG toont eerste IPS-monitor met reactietijd van 1 milliseconde

Tijdens de veelbesproken vakbeurs E3 onthult LG Electronics (LG) de nieuwe LG UltraGearTM Nano IPS G-SYNC gaming monitor, ’s werelds eerste IPS-monitor met een reactietijd van 1 milliseconde1. De UltraGearTM is de droom voor iedere gamer: de Nano IPS-technologie zorgt voor een fenomenale kleurweergave, ultrasnelle reactietijd en een refresh rate van 144Hz, op te voeren tot 175Hz. Met een razendsnelle en verbluffende beeldkwaliteit biedt LG gamers met deze monitor de meest meeslepende game-ervaring tot nu toe.

De nieuwe monitor is beschikbaar in twee varianten: de 38- (model 38GL950G) en 27-inch (model 27GL850) UltraGear Nano IPS-monitor hebben beide een snelle 144Hz refresh rate, hoge schermresoluties (38GL950G: 3840 x 1600, 27GL850: 2560 x 1440 x 1440) en een groot kleurengamma (DCI-P3-P3 98 procent) voor ongelofelijk levendige, gedetailleerde beelden zonder flikkeren.

De grotere 38-inch variant is zo ontworpen dat je helemaal op kunt gaan in de game. Deze monitor heeft een 21:9 beeldverhouding, gebogen scherm, is vrijwel randloos en de verbeterde Sphere Lighting 2.0 RGB-verlichting op de achterkant van de monitor vergroot de sfeer tijdens het gamen door de kleuren aan te passen aan de actie op het scherm.

De 27-inch UltraGearTM is compatible met NVIDIA® G-SYNC2 en ondersteunt HDR10 en het grotere 38-inch model ondersteunt zowel NVIDIA G-SYNC als VESA DisplayHDR ™ 400. De 38GL950G staat garant voor een geweldige game-ervaring en is gecertificeerd door NVIDIA en onderworpen aan meer dan 300 tests op het gebied van prestaties en beeldkwaliteit.

Beide monitoren zijn 100% ontwikkeld voor gamers, met vloeiende bewegingen zonder vertraging of haperingen en instellingen zoals de Dynamic Action Sync-modus, Black Stabilizer en Crosshair die zorgen voor ultieme nauwkeurigheid, vooral in first-person shooter-games.

LG begint volgende maand met de uitrol van beide modellen. Pre-orders voor de 27GL850 starten op 1 juli in de Verenigde Staten en later die maand zal naar verwachting het toestel ook in gelimiteerde oplage in Benelux te koop zijn. In het derde kwartaal van dit jaar zal ook de 38GL950G in de belangrijke Europese markten, waaronder de Benelux, beschikbaar zijn.

Beide modellen zullen worden onthuld tijdens een privé-evenement in de NVIDIA-expositieruimte op E3, ’s werelds grootste jaarlijkse gamingexpo die plaatsvindt van 11 tot 13 juni in het Los Angeles Convention Center.

Specificaties

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE