Home Gadgets LG breidt populaire Music Flow line-up uit met nieuwe draadloze soundbars en X-Boom Audio systemen

LG breidt populaire Music Flow line-up uit met nieuwe draadloze soundbars en X-Boom Audio systemen

by Mark van Truijen

LG Electronics (LG) onthult de meest geavanceerde soundbars en audiosystemen tijdens de CES 2016. Op deze beurs zal LG nieuwe soundbars, multi-room audiosystemen en X-Boom DJ systemen tentoonstellen.

Soundbars: LG SH8, SH7 en SH6

Met de nieuwe SH8, SH7 en SH6 soundbars biedt LG verschillende opties aan, wat het gemakkelijk maakt om een audiosysteem te kiezen dat bij de voorkeur van de consument past. Alle soundbars hebben een slank ontwerp dat voor vrijwel elk interieur geschikt is. De SH8 en SH7 hebben draadloze, losse subwoofers die zorgen voor rijke lage tonen als aanvulling aan het spectrum van de soundbar. De SH6 heeft zes interne speaker drivers die door een innovatieve akoestische opstelling ook sterke, diepe bassen kunnen produceren.

De voordelen van de nieuwe 2016 LG soundbars:

  • Gemakkelijk in gebruik dankzij de eenvoudige set-up met één knop
  • Het installeren van het home cinema systeem is gemakkelijk, evenals de bediening van de soundbar via de TV afstandbediening
  • Ondersteuning van Adaptive Sound Control (ASC): hierdoor herkennen de audiosystemen verschillende mediatypes en passen daar automatisch hun geluidsprofiel op aan.
  • Door de toevoeging van Google Cast en Bluetooth, zijn meer devices dan ooit compatibel met LG’s draadloze audiosystemen. Gebruikers kunnen nu waar dan ook in huis hun audiosysteem bedienen met hun smartphone of computer.

X-Boom Systems

LG zal tevens drie nieuwe X-Boom systemen onthullen tijdens de CES 2016 – twee LG X-Boom Solo modellen (OM7560 en OM5560) en de CM9960. De X-Boom modellen bieden zowel krachtig geluid als draadloze verbinding. Beide X-Boom Solo modellen maken gebruik van actieve speakers, waardoor de audio output intenser wordt en het systeem compacter: perfect voor feestjes en andere grote gelegenheden.

De Sampler Creator functie van de X-Boom maakt het mogelijk voor gebruikers om elk geluid op te nemen met hun smartphone en draadloos te verzenden naar de X-Boom. Vervolgens wordt het toegevoegd aan het digitale soundboard en de DJ kan met een druk op de knop het geluid selecteren. Alle modellen zijn uitgerust met een unieke Party Thruster hendel, waarmee er een multicolor lichtshow getoond wordt.

 

LG heeft zijn stempel achtergelaten in de consumer audio business met het succes van de Music Flow series’, aldus Brian Kwon, President en CEO bij LG Home Entertainment Company. ‘De nieuwste soundbars en X-Boom audiosystemen bieden de perfecte gelegenheid om de aandacht te trekken naar deze geavanceerde audio producten, tijdens de grootste consumenten electronica tradeshow in de wereld.’

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x