That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Xbox One

Lenovo Legion wordt officiële PC- en monitorsponsor van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro League en Majors

Lenovo Legion wordt de officiële PC- en monitorsponsor van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro League en Majors in een exclusief wereldwijd partnerschap. Het partnerschap heeft dezelfde duur als het Rainbow Six Siege Pro League-seizoen, van voorjaar 2018 tot voorjaar 2019, en vindt plaats in Noord-Amerika, EMEA, Azië-Pacific en Latijns-Amerika.

Lenovo biedt high-performance gaming-hardware aan die in handen wordt gelegd van de meest toegewijde en bekwame Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-spelers. De samenwerking omvat co-branding en co-promotie. Ook omvat het een uitnodiging voor fans om deel te nemen aan wereldwijde weggeefwedstrijden en krijgen fans de kans om in-game het unieke Lenovo Legion-charm te bemachtigen door middel van een in-game-uitdaging.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege telt reeds meer dan 30 miljoen spelers. Daarbij groeit de enthousiaste eSports-fanbase snel, de Six Invitational 2018 zag 300% meer kijkers dan de Six Invitational van het jaar daarvoor en had een piek van 321.000 gelijktijdige kijkers tijdens de grote finale. Lenovo rust de Tom Clancy’s Rainbow Six pro-teams uit met high-performance hardware wat zorgt voor de snelheid en kracht die professionele spelers nodig hebben.

 

Download nu gratis de Rainbow Six Siege Year 3 Ubisoft Special

Vanaf vandaag kunnen fans van Rainbow Six Siege in België en Nederland gratis de Ubisoft Special van Rainbow Six Siege, een interactief digitaal magazine voor iOS en Android (smartphone én tablet), boordevol nuttige info over eSports en de inhoud van Year 3 van Rainbow Six Siege downloaden.

eSports is een belangrijk element in de evolutie van Rainbow Six Siege en de Ubisoft Special gaat hier dieper op in. Door de Ubisoft Special ontdek je waar je moet zijn om je skills bij te schaven, leer je van de beste Rainbow Six Siege-spelers en ontdek je waar je spannende wedstrijden kan bekijken. Als je zelf een team hebt en je wil competitief spelen in de Benelux op PC of PS4, kan je je inschrijven voor het ESL  Benelux Go4 toernooi of de Kayzr competitie.  Meer informatie over competities op beide platformen en hoe je je kan aanmelden om lid te worden van de Rainbow-community en deel te nemen aan wekelijkse wedstrijden vind je terug in de Ubisoft Special.

Rainbow Six Siege – Year 3 is van start gegaan met het eerste seizoen, Operation Chimera, dat reeds beschikbaar is, en het tweede seizoen, Operation Para Bellum, dat er binnenkort aankomt. In de Ubisoft Special vind je meer informatie over deze eerste twee seizoenen en de inhoud ervan. Het magazine wordt steeds geüpdate zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

De volledige content van Year 3 Season 2 wordt aangekondigd tijdens de Pro League Finale op 19 en 20 mei 2018 in Harrah’s Resort Atlantic City Hotel & Casino. In deze finale zitten steeds twee teams die één van de vier regio’s vertegenwoordigen: Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika.Tijdens de Pro League finales worden ook de Lenovo Legion PC’s en monitoren gepresenteerd. De Pro League Finale is live te volgen via twitch.tv/rainbow6.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE