Home Gaming Lekker knokken in Yakuza 4 Remastered

Lekker knokken in Yakuza 4 Remastered

by Jos Vis

Yakuza 4 is nu beschikbaar om te downloaden in de PlayStation Store voor alle digitale bezitters van de Yakuza Remastered Collection! Voor iedereen die de collectie nog niet heeft opgehaald, is dit nu een geweldige tijd – haal Yakuza 3 en Yakuza 4 meteen en maak je klaar voor de release van de laatste titel in de collectie, Yakuza 5, wanneer deze op 11 februari verschijnt, 2020!

Yakuza 4 speelt zich een jaar na de evenementen van Yakuza 3 af en zet spelers terug in de rosse buurt van Kamurocho, met een twist! Voor het eerst in de serie kunnen spelers het verhaal van de game ervaren door de perspectieven en unieke gameplay-stijlen van vier speelbare personages:

  • Kazuma Kiryu – The Dragon of Dojima; voormalige yakuza en ronduit geweldige vader.
  • Shun Akiyama – The Lifeline of Kamurocho; een raadselachtige leenhaai met een hart van goud.
  • Taiga Saejima – Tiger of the Tojo; gebonden door eer en loyaliteit aan zijn clan verraadt zijn strenge gezicht zijn zachte hart.
  • Masayoshi Tanimura; De parasiet van Kamurocho; een ‘dirty cop’ die vecht voor waar hij in gelooft.

Klinkt als een stel meedogenloze criminelen, hè? Ze genieten ook af en toe van karaoke, tafeltennis en zelfs vissen. Verachtelijk.

Voor fysieke verzamelaars, vergeet niet – een fysieke release van The Yakuza Remastered Collection, hieronder beschreven, zal ook beschikbaar zijn op 11 februari 2020. Pre-orders voor de fysieke collectie zijn nu beschikbaar op https: //yakuza.sega. com / remastered.

Wat is er veranderd in de Yakuza Remastered-collectie?

De Yakuza Remastered Collection is verre van een typische port. Naast grafische en prestatie-upgrades (720p> 1080p met 30> 60 fps) hebben alle drie de games een rigoureus re-lokalisatieproces doorlopen. De Engelse scripts voor elke game zijn beoordeeld, herzien en in sommige gevallen zelfs herschreven en inhoud die eerder uit de westerse releases van Yakuza 3, 4 en 5 is gesneden, is opnieuw toegevoegd in de Yakuza Remastered Collection.

In Yakuza 3 betekent dit dat de Mahjong, Shogi, Massage Parlor en de altijd populaire Cabaret-minigames, evenals een verzameling Substories uit de oorspronkelijke release, nu voor het eerst in het Westen beschikbaar zijn!

Voor elke release in de collectie zijn ook verschillende kwaliteitsveranderingen toegevoegd, waaronder een Substory-tracker op de kaart en de mogelijkheid om te schakelen tussen Engelse en Japanse geschreven teksten tijdens Karaoke.

The Yakuza Remastered Collection Release-informatie:

De Yakuza Remastered Collection is nu digitaal verkrijgbaar voor $ 59,99 en omvat Yakuza 3, Yakuza 4 en Yakuza 5 – voorheen alleen beschikbaar op de PlayStation 3 – prachtig geremasterd in 1080p met 60 fps.

Yakuza 3 is beschikbaar om te downloaden en direct na aanschaf van de collectie te spelen – Yakuza 4 is nu beschikbaar om te downloaden en Yakuza 5 is beschikbaar op 11 februari 2020.

Een fysieke versie van The Yakuza Remastered Collection verschijnt op 11 februari 2020 en bevat Yakuza 3, Yakuza 4 en Yakuza 5 op twee schijven in een opvallende rode verzamelhoes versierd met Kiryu’s handelsmerk draaktattoo. Deze release markeert de eerste keer dat Yakuza 5 beschikbaar is in een fysiek formaat in het Westen, dus de collectie bevat ook een echte Yakuza 5 PS3-behuizing; na 5 jaar sinds de originele release van de game, kunnen serie-verzamelaars eindelijk het gat in hun bibliotheek opvullen!

Kenmerken van de Yakuza Remastered-collectie:

  • Voltooi de Journey of the Dragon: The Yakuza Remastered Collection brengt de laatste ontbrekende hoofdstukken in Kiryu’s verhaal naar PlayStation 4. Van Yakuza 0 tot Yakuza 6: The Song of Life kunnen spelers nu het volledige verhaal van The Dragon of Dojima ervaren, allemaal op een enkel platform.
  • Remastered en Refreshed: alle drie games in de collectie hebben indrukwekkende grafische en prestatie-upgrades ontvangen, van 720p met 30 fps tot 1080p met 60 fps en hebben ook een rigoureus re-lokalisatieproces doorlopen.
  • Ontbrekende content van de originele westerse releases is opnieuw toegevoegd aan de geremasterde versies en de volledige Engelse scripts zijn beoordeeld, herzien en delen zijn voor de nauwkeurigheid herschreven naast de originele Japanse releases.
RINO_Glam-01_EU_UK

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: