Home Gaming LEGO Movie 2 videogame vanaf nu verkrijgbaar

LEGO Movie 2 videogame vanaf nu verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en de LEGO Groep hebben vandaag de lancering van The LEGO® Movie 2-videogame aangekondigd. De videogame is gebaseerd op het nieuwe animatiefilmavontuur The LEGO® Movie 2: The Second Part van Warner Bros. Pictures, die nu in de bioscoop te zien is. The LEGO® Movie 2-videogame is nu verkrijgbaar voor Nintendo SwitchTM, het PlayStation® 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-reeks inclusief de Xbox One X en PC, met een adviesprijs van € 39,99. De fysieke versie voor Nintendo SwitchTM is verkrijgbaar vanaf 27 maart 2019.

The LEGO® Movie 2-videogame is gebaseerd op de gebeurtenissen uit The LEGO® Movie 2: The Second Part. Het verhaal begint in de verlaten woestenij van Apocalypsstad, waar buitenaardse indringers Steenstad in puin hebben achtergelaten! Emmet, Lucy en hun fantastische metgezellen verlaten hun eigen wereld om hun vrienden te redden van de vreemde bewoners van het verre Zusterstelsel.

The LEGO® Movie 2-videogame bevat de verbazingwekkende omgevingen en actie uit de originele succesvolle The LEGO® Movie uit 2014 en het vervolg daarop. Kinderen kunnen spelen als Emmet, Lucy en andere schattige personages”, aldus Arthur Parsons, hoofd ontwerp van TT Games Studios. “Families en vrienden kunnen samen missies voltooien en verborgen relikwieën verzamelen om hun collecties uit te breiden in fantastische LEGO®-omgevingen en -locaties die tot leven komen met een duizelingwekkende hoeveelheid voertuigen en wezens.”

The_LEGO_Movie_2_Videogame_Launch_Screenshot_2_1551176603.jpg

“Verbeelding en creatie zijn de kenmerken van het spelen met LEGO® en The LEGO® Movie 2-videogame maakt deze belofte waar”, aldus Sean William McEvoy, VP digitale spellen en apps, de LEGO Groep. “Bouwopdrachten moedigen de spelers aan om hun creativiteit te tonen en op verschillende plaatsen voorwerpen te bouwen om puzzels op te lossen.” Spelers kunnen hun avonturen in The LEGO® Movie 2-videogame in de lente voortzetten met gratis DLC, waarin ze nieuwe locaties kunnen verkennen en nieuwe personages en uitdagingen tegenkomen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: