Home Gaming LEGO Marvel’s Avengers gratis Ant-Man DLC verkrijgbaar

LEGO Marvel’s Avengers gratis Ant-Man DLC verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft nieuwe downloadable content (DLC) voor LEGO®Marvel’s Avengers uitgebracht: Marvel’s Ant-Man Character & Level Pack. Bovendien is er een nieuwe video vrijgegeven, waarin de geweldige cast van superhelden te zien is.

De add-on is gebaseerd op Marvel Studios’ “Ant-Man,” de veelgeprezen Marvel Studios film, en is nu exclusief beschikbaar als gratis download voor PlayStation®4 en PlayStation®3 spelers.

Ant-Man (Scott Lang), die de mogelijkheid heeft om te krimpen en daardoor sterker te worden, schittert naast vele memorabele personages waaronder Hank Pym, Yellow Jacket (Darren Cross), Hope Van Dyne, Luis, Scott Lang, The Wasp (Janet Van Dyne), Cassie Lang enAnt-Thony (Ant-Man’s Flying Ant). De DLC pack bevat ook een spannend nieuw lev
el gebaseerd op de speelfilm met de originele voice-over van Michael Peña, die Luis speelt in de film.

LEGO Marvel’s Avengers biedt spelers de mogelijkheid om de meest fantastische momenten van het Marvel Cinematic Universe uit zes Marvel Studios films opnieuw te beleven, alsmede de klassieke Avengers personages en content van de veelgeprezen Marvel Comics te ervaren. De game is verkrijgbaar voor PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One®, Xbox 360®, PlayStation®Vita, WiiTMU, Nintendo 3DSTM en Steam® (Windows PC).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: