Home Gaming LEGO Dimensions voegt meer iconische karakters toe van DC Comics, Back to the Future en LEGO Ninjago

LEGO Dimensions voegt meer iconische karakters toe van DC Comics, Back to the Future en LEGO Ninjago

by Mark van Truijen

In een nieuwe video van acteur Christopher Lloyd in zijn beroemde rol als Doc Brown uit deBack to the Future films onthult Warner Bros. Interactive Entertainment vandaag gameplay van nog meer geliefde karakters die LEGO Dimensions betreden. Deze bijzondere game verenigt het bouwen van LEGO blokjes met interactieve console gameplay tot een unieke entertainment ervaring. Naast LEGO Batman, LEGO Gandalf en Wyldstyle, de drie minifiguurhelden die het avontuur beginnen in LEGO Dimensions, kunnen gamers na release hun spel aanpassen naar eigen wens. In het eerste half jaar van 2016 komen er nieuwe sets uit van de al eerder aangekondigde merken als DC Comics Team Pack met LEGO Joker en LEGO Harley Quinn minifiguren, drie extra DC Comics Fun Packs met LEGO Superman, LEGO Aquaman en LEGO Bane minifiguren, Back to the Future Fun Pack met LEGO Doc Brown minifiguur en twee extra LEGO Ninjago Fun Packs met Sensei Wu en Lloyd minifiguren.  

De Team Packs en Fun Packs hebben een hoge verzamelwaarde en bieden de mogelijkheid om nieuwe karakters, voertuigen, gereedschappen en gadgets te bouwen en speciale in-game mogelijkheden. Gamers kunnen met de uitbreidingsets alles onderling gebruiken, overal in het spel, in iedere wereld met ieder karakter: er zijn geen grenzen.

Spelers kunnen in één keer tot zeven karakters, voertuigen en wapens in de LEGO Dimensionsgame brengen door deze op de LEGO Toy Pad te plaatsen en zo uitzonderlijke gameplay cross-overs te maken. Wat dacht je van LEGO Superman die de LEGO DeLorean Tijdmachine door de Hill Valley stuurt of LEGO Doc Brown die samen met LEGO Bane in New Ninjago City vecht?

De toekomstige uitbreidingset aankopen blijven werken met de LEGO Dimensions Starter Pack, zelfs tot volgend jaar in het najaar en er is geen compatibility chart nodig.

Andere welbekende merken en uitbreidingsets voor avonturen in 2015 en 2016 worden de komende maanden aangekondigd.

LEGO Dimensions staat gepland voor release op 29 september en komt uit op Xbox One, het all-in one games en entertainment systeem van Microsoft en Xbox 360 games en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation®4 en PlayStation®3 computer entertainment systemen en Wii U™ systeem van Nintendo.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x