Home Gaming LEGO Brawls Review

LEGO Brawls Review

by Pim, Sel

De LEGO games staan altijd garant voor veel gameplay en plezier. Het laatst verschenen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga was een fantastische game te noemen en kreeg van onze Sven een hoog cijfer in zijn review van de game. Nu is er onlangs een nieuwe game in het LEGO universum verschenen met de naam LEGO Brawls. Bij That’s Gaming zijn wij grote fan van LEGO games dus wilden we deze titel ook even checken. Hieronder lees je ons oordeel!

LEGO Brawls is een game die zich wil meten met titels als Super Smash Bros maar die dat zeker niet kan. De bedoeling in de game is dat je je poppetje gaat bouwen door middel van verdiende studs. De studs die je verdient door te brawlen kun je weer gebruiken om verschillende onderdelen vrij te spelen voor je poppetje. Alleen deze grind naar verschillende onderdelen duurt elke keer net te lang.

In de game heb je drie soorten brawls om in te gaan spelen. Degene die het meest voorkomt is een soort van King of the Hill modus waarbij je een plek ziet en die zo lang mogelijk moet zien te verdedigen en voor jouw team moet zien te houden. Er is ook een Team Deathmatch modus aanwezig waarbij het de bedoeling is om zo snel mogelijk 15 kills te maken. Ook is er een Free for All modus waar het ieder voor zich is.

Het vechten op zich is gewoonweg saai te noemen en onduidelijk. Hoe meer mensen er op het scherm staan hoe meer ontzettende chaos er ontstaat omdat het overzicht weg is. Wat wel weer leuk is is dat je in de levels speciale power-ups kan vinden en die weer kan gebruiken om je tegenstander dwars te zitten. Denk hierbij aan zoals in de afbeelding hierboven een haai die je tegenstanders kan dwars zitten of in een ander level een dinosaurus die je kan oproepen om je te helpen. Dit zorgt dan wel weer voor een welkome afwisseling.

Je kan in het uitrusting scherm kiezen uit meerdere mogelijkheden voor je karakters die je gemaakt hebt. Denk hierbij aan een zwaard, pistool en een special zoals een auto. Deze onderdelen zijn vaak ook verstopt in de levels en zorgen ervoor dat je extra moeite moet doen om te winnen.

In de game zit ook een soort Battle Pass systeem. In deze soort Battle Pass kun je allemaal verschillende LEGO franchises zien. Denk hierbij aan Ninjago, Pirates of Jurassic Park. Het is leuk dat ze de licentie voor Jurassic Park hebben gebruikt in de game. Voor het Battle Pass systeem hoef je gelukkig niet te betalen.

Ook is er een Party-Modus waarbij je met vrienden in een online of offline omgeving lekker kunt gaan vechten. Dit kan ook gelukkig met cross-play.

Conclusie

Helaas is LEGO Brawls in mijn ogen uitgelopen op een teleurstelling. Ik heb de game mogen checken op de Playstation 5 en vond het grafisch leuk neergezet maar op de andere fronten viel de game helaas goed tegen. Je bent een vijand aan het zoeken en drukt constant maar op de aanvalsknop en meer is het niet. Het is jammer want de game heeft potentie maar het is slecht uitgewerkt. Als je aan mij vraagt of ik de game zou aanraden een dikke nee.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: