Gaming
Now Reading
Leer vliegen in World of Warplanes in een “Ground Attack Aircraft”
0

Leer vliegen in World of Warplanes in een “Ground Attack Aircraft”

by Mark van Truijen22/05/2014

Deze zesde instructie video legt zeer uitgebreid uit hoe de puntentelling werkt, hoe je zowat onzichtbaar door een map kunt gaan en meer specificaties over “Ground Attack Aircrafts”.

Wargaming heeft vandaag haar nieuwe World of Warplanes instructievideo online geplaatst. In deze aflevering wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de “Ground Attack Aircrafts” en de bepaalde technieken die je kunt toepassen.

Ook wordt er uitgelegd waarom de “Ground Attack Aircraft” het meest controversiële oorlogskist is dat deze game bevat, hoe de puntentelling worden berekend in de supremacy meter en hoe je bijna onzichtbaar door de map kunt bewegen

World of Warplanes is de flight combat MMO actie game die zich afspeelt in de Gouden Tijd van de militaire luchtvaart. Het spel borduurt verder op het bepantserde oorlogsvoering ’s thema van het reeds gelanceerde en hooggewaardeerde World of Tanks. Die spelers wedijveren in een oneindig gevecht om heerschappij in de lucht met 30 personen in een match.

Speel World of Warplanes gratis!

What's your reaction?
Love It
0%
Interested
0%
Meh...
0%
What?
0%
Hate It
0%
Sad
0%
About The Author
Mark van Truijen
Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.