Home Gaming Larian Studios’ Divinity Original Sin onthult Overview Trailer voor de Enhanced Edition

Larian Studios’ Divinity Original Sin onthult Overview Trailer voor de Enhanced Edition

by Mark van Truijen

Vandaag wordt de start van gamescom 2015 gevierd met een Overview Trailer voor de Enhanced Edition van Larian Studios’ bekroonde Divinity: Original Sin, die de beroemde classic-RPG deze herfst naar PS4 en Xbox One zal brengen.

Divinity: Original Sin brengt couch-coop voor de allereerste keer op de huidige generatie consoles naar RPG’s door middel van split-screen. Ontdek een bedrieglijk levendige wereld solo of met een vriend; samen, of onafhankelijk van elkaar. Als je er samen op uit gaat, deel je het beeld (met console-vriendelijke controls en UI!), maar zodra je uit elkaar gaat zal het scherm dynamisch en naadloos overgaan op split-screen, waardoor je de hele wereld ook los van elkaar kunt ontdekken…

Om verschillende speelstijlen te ondersteunen zal het mogelijk zijn om een moeilijkheidsgraad te selecteren die aansluit op de behoeften van de speler. De ‘Explorer Mode’ biedt spelers een avontuur met wat uitdaging, terwijl de ‘Tactician Mode’ handgemaakte gevechtssituaties op spelers afvuurt die zijn ontworpen om zelfs de meest ervaren Divinity veteranen te verpletteren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: