Home Gaming Lancering Voice of Cards: The Isle Dragon Roars op 28 oktober

Lancering Voice of Cards: The Isle Dragon Roars op 28 oktober

by Pim, Sel

Square Enix Ltd.,  maakt bekend dat Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, een unieke nieuwe, op kaarten gebaseerde RPG, op 28 oktober 2021 digitaal verschijnt voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en pc via Steam®.

Deze nieuwe tabletop RPG is ontwikkeld door de creatieve geesten achter de geliefde NieR™- en Drakengard®-series, inclusief creative director YOKO TARO (NieR-serie, Drakengard-serie), executive director Yosuke Saito (NieR-serie), music director Keiichi Okabe (Drakengard 3, NieR-serie), en character designer Kimihiko Fujisaka (Drakengard-serie) . Met deze game willen de makers de verbeelding van spelers aanspreken met een unieke manier van storytelling.

YouTube video

In Voice of Cards: The Isle Dragon Roars reizen spelers naar een oude wereld vol mysteriën waar ze een verhaal beleven dat wordt verteld door de stem van de Game Master (in het Engels ingesproken door Todd Haberkorn). Dit verhaal speelt zich af in een wereld waarin zwaarden en tovenarij de dienst uitmaken en wordt volledig door middel van kaarten verteld. Spelers gaan met het hoofdpersonage op reis om het zwaard te heffen tegen een onlangs ontwaakte draak, die het land en zijn mensen bedreigt, in de hoop daar rijkelijk voor beloond te worden. Daarbij krijgt de held gezelschap van Mar, een monster dat erg op hem gesteld is, en Melanie, een zwarte heks met een diepe wrok tegen de draak. In de loop van het verhaal moeten spelers belangrijke keuzes maken en deelnemen aan turn-based veld-en-kerkergevechten die zich op spelborden afspelen, zoals bij traditionele tabletop-RPG’s.

Fans van de NieR-serie kunnen hun avontuur een speciaal thema geven door aanschaf van de speciale bundel-set*, die bestaat uit de game, de Pixel Art Set DLC, en zeven andere DLC’s met het thema van NieR Replicant™ ver.1.22474487139…:

 ·         Dress of the Bereft – Verruilt de kostuums van de Protagonist, Mar en Melanie met de designs van NieR Replicant™ ver.1.22474487139…:
·         Emil’s Pattern – Verandert het achterkant-design van kaarten naar een design dat lijkt op Emils kleding
·         Emil Avatar – Verandert de avatar van de speler naar een design dat lijkt op Emil
·         Emil Dice – Verandert de dobbelsteen naar een design met Emils gezicht
·         Grimoire Weiss Board – Verandert het gevechtsbord en accessoires met designs die zijn gebaseerd op Grimoire Weiss
·         Library Desk – Verwissel het tafeldesign zodat het lijkt op het steenwerk uit een zekere bibliotheek
·         Devola’s Music – Verander de algemene achtergrondmuziek naar een soundtrack die herinneringen oproept aan de reizen van een zekere jongeman die moest strijden om zijn zuster te redden
·         Pixel Art Set – Verander alle illustraties van personages en vijanden naar pixel art

*De in deze set verkochte items kunnen na de release van de game los van elkaar aangeschaft worden.

Fans die de game pre-orderen ontvangen de “Golden Dragon Pattern” DLC, die het achterkant-design van kaarten verwisselt met een origineel ontwerp van Kimihiko Fujisaka. Daarnaast worden pre-orders beloond met een “Traditional Avatar”, waarmee ze de pion op het speelveld de uitstraling van traditioneel ambachtswerk kunnen geven.

Spelers die graag meer willen weten over de wereld van Voice of Cards: The Isle Dragon Roars kunnen nu een gratis demo downloaden in de Nintendo eShop en de PlayStation™ Store.  De demo komt op vrijdag 24 september om 18.00 uur ook beschikbaar op Steam. Deze zogenaamde proloogdemo onthult wat er gebeurde op de dag die voorafging aan de gebeurtenissen in Voice of CardsThe Isle Dragon Roars, en laat spelers met de Ivory Order op zoek gaan naar een gestolen koninklijke schat.

Fans kunnen nu ook de fysieke “Voice of Cards: The Isle Dragon Roars Metal Card Set” pre-orderen in de SQUARE ENIX Online Store. Deze set wordt verscheept in december 2021 en is hiernaast alleen verkrijgbaar als onderdeel van de Collector’s Edition-release in Japan. De set bestaat uit drie metalen kaarten met afbeeldingen van de hoofdrolspelers van de game: Protagonist, Mar en Melanie.

Voice of Cards: The Isle Dragon Roars verschijnt op 28 oktober 2021 digitaal voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en pc via Steam®. De game heeft de classificatie PEGI 7 gekregen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: