Home Gaming Laatste DLC van Shadow of the Tomb Raider The Path Home is nu verkrijgbaar

Laatste DLC van Shadow of the Tomb Raider The Path Home is nu verkrijgbaar

by Pim, Sel

Square Enix®, Eidos-Montréal™, en Crystal Dynamics® maken met veel plezier bekend dat “The Path Home”, het laatste DLC-avontuur voor Shadow of the Tomb Raider™, nu verkrijgbaar is. “The Path Home” is een exclusieve gratis download voor alle Season Pass-bezitters en verkrijgbaar voor de Xbox One-familie van systemen inclusief Xbox One X, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam®.

Na het slot van Shadow of the Tomb Raider leek de strijd voorbij en alles weer in orde. Maar wanneer bondgenoten plots verdwijnen, moet Lara oeroude tunnels doorzoeken om ze weer te vinden. Lara’s nieuwe avontuur biedt toegang tot een gloednieuwe challenge-tomb waarin een geheim schuilt dat jaren verborgen is gebleven.

Ook exclusief voor de Season Pass zijn het nieuwe Midnight Sentinel-outfit, die langere focus- en perceptie-fases mogelijk maakt, en de Silver Strike-boog, die ervoor zorgt dat pijlen door lichaamspantsers of zelfs meerdere ongepantserde vijanden gaan. Daarnaast kan Lara de nieuwe Magic Touch-skill gebruiken om bij het craften on-the-go minder grondstoffen te gebruiken. Ter afronding van de Season Pass-extra’s, zijn Score Attack en Time Attack nu speelbaar in alle tombs van de hoofdgame.

Shadow of the Tomb Raider is nu wereldwijd verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation®4 en Windows pc/Steam. “The Path Home” is exclusief voor Season Pass-bezitters.

Check de trailer voor deze DLC hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: