Home Gaming Krijgt Pyramid Head een speciale Origin Story in de Silent Hill 2 remake?

Krijgt Pyramid Head een speciale Origin Story in de Silent Hill 2 remake?

by Pim, Sel

Er zijn sinds de aankondiging van Bloober Team’s remake van Silent Hill 2 ruim een jaar geleden geen updates meer geweest. Toch lijken enkele nieuwe details over nieuwe inhoud voor de game ondanks dat in de schijnwerpers te zijn gekomen.

Een gebruiker op ResetEra merkte op dat Best Buy recentelijk een vermelding voor de survival horror remake heeft gepubliceerd. Hoewel deze vermelding snel werd verwijderd, leek het tijdens de korte tijd dat deze beschikbaar was, enkele details te onthullen over nieuwe inhoud die in de remake zal worden opgenomen. Volgens de vermelding zal de aankomende Silent Hill 2 een “speciaal oorsprongsverhaal” bevatten voor de populaire verschrikking Pyramid Head, dat fans kunnen spelen.

Sommige fans speculeren dat dit verwijst naar “Born from a Wish,” een zijverhaalhoofdstuk dat was opgenomen in de heruitgaven van het originele Silent Hill 2 en waarin de vrouw van protagonist James Sutherland, Maria, het hoofdpersonage is.

Kort na de aankondiging van de Silent Hill 2-remake beweerden rapporten dat Konami ontwikkelaar Bloober Team nauwlettend in de gaten houdt wat betreft nieuwe inhoud en veranderingen in het oorspronkelijke verhaal. Bloober Team zelf heeft ook aangegeven dat ze niet van plan zijn te rommelen met de “gevestigde verhaalkern.”

Opmerkelijk is dat de ontwikkelaar heeft bevestigd dat de Silent Hill-art director en creature designer Masahiro Ito, die ook Pyramid Head heeft gecreëerd, een actieve rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de remake, samen met de componist van de serie, Akira Yamaoka.

Met pre-ordervermeldingen voor de Silent Hill 2-remake die op de websites van retailers verschijnen, wordt er ook gespeculeerd over of Konami binnenkort nieuwe updates over de game zal delen, waaronder mogelijk een aankondiging van de releasedatum.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d