Home GadgetsConnectiviteit Kraakhelder geluid en minder omgevingslawaai met Razer Tetra

Kraakhelder geluid en minder omgevingslawaai met Razer Tetra

by Pim, Sel

Razer, het vooraanstaande lifestylemerk voor gamers, brengt de Razer Tetra uit. Deze lichte headset beschikt over een hoogwaardige microfoon voor duidelijke teamcommunicatie op alle platformen, waaronder PS4, Xbox One, Nintendo Switch, pc en mobiele apparaten.


De Razer Tetra is een mono-headset, ontworpen voor gamers die willen genieten van hun eigen audio-installatie, maar tegelijkertijd willen communiceren met hun teamgenoten. Veel gamers hebben een uitgebreide surround sound-luidsprekerset voor het afspelen van film- en game-audio. Hoewel veel gamers gebruik maken van een koptelefoon voor gamegeluiden en communicatie, geven sommigen de voorkeur aan de geluidsbeleving van hun mediasystemen.


Ongestoord communiceren in elke omgeving
Bij de huidige multiplayer-games is communicatie met teamgenoten de sleutel tot succes. De Razer Tetra levert kraakheldere communicatie, zelfs in de luidste audio-opstellingen. De cardioïde microfoon zorgt voor een gerichte opname van de stem. Hierdoor worden omgevingsgeluiden van de zijkanten en de achterkant gereduceerd. Hiermee is de gebruiker beter verstaanbaar dan bij traditionele headsets.

Een regelaar op de kabel biedt gamers eenvoudige toegang tot de belangrijkste geluids-instellingen tijdens het gamen, zoals een volumeregelaar en een mute-knop.

“Veel gamers hebben geïnvesteerd in een surround sound-luidsprekerset als onderdeel van hun home entertainment-systeem”, zegt Alvin Cheung, Senior Vice President van Razers randapparatuur-afdeling. “Met de Razer Tetra kunnen spelers genieten van geluiden uit hun home cinema-luidsprekerset zoals explosies in een gevecht of het rumoer tijdens een race, maar tegelijkertijd in contact blijven met hun teamgenoten.”

Laag gewicht, ergonomisch ontwerp
Met slechts 70 gram is de Razer Tetra bijzonder geschikt voor lange game-sessies. Dankzij het omkeerbaar ontwerp kunnen de microfoon en het oorstukje aan beide kanten van het hoofd worden gedragen. Een verstelbare hoofdband zorgt voor de perfecte pasvorm, waardoor het hoofd niet klem komt te zitten en gehoordruk wordt vermeden. Verder beschikt de headset over een pluche leren oorkussen met zacht schuim.

De Razer Tetra heeft een 3,5 mm-aansluiting en is compatibel met de Xbox One, PS4 en Nintendo Switch, maar ook met pc’s en mobiele apparaten. De Razer Tetra zal ook beschikbaar zijn in een speciale PS4-versie.

Over de Razer Tetra en Razer Tetra for PS4Koptelefoon

 • Frequentierespons: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedantie: 32 Ω @ 1 kHz
 • Gevoeligheid (@1 kHz): 107 dB
 • Drivers: 32 mm, met Neodymium magneten
 • Connectie: analoog 3,5 mm
 • Kabellengte: 1,3 meter
 • Gewicht: 70 gram
 • Oorkussen: leer met zacht schuim

Microfoon

 • Frequentierespons: 100 Hz – 10 kHz
 • Signaal-ruisverhouding: ≥ 55 dB
 • Gevoeligheid (@1 kHz): -41 ± 3 dB
 • Richtingskarakteristiek: unidirectioneel ECM boom

Controles op de kabel

 • Analoog volume-scrollwiel
 • Quick mute schakelaar voor de microfoon

Audio- en microfoongebruik

 • Apparaten met een gecombineerde 3,5-mm audio/microfoon-jack

Een audiosplitter (niet inbegrepen) kan nodig zijn voor pc’s met afzonderlijke audio- en microfooningangen.
Meer informatie over de Razer Tetra is hier beschikbaar.Meer informatie over de Razer Tetra voor PS4 is hier beschikbaar.

Prijs en beschikbaarheidRazer Tetra €34,99Wereldwijd (behalve EU) – 22 oktober 2019
Razer Tetra for PS4 €34,99Online (alleen in de EU) – 22 oktober 2019

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d