Home Gaming Konami stopt wellicht met het maken van alle pc- en consolegames

Konami stopt wellicht met het maken van alle pc- en consolegames

by Sven

Een anonieme bron dichtbij Konami heeft tegen de Franse website Gameblog gezegd dat het bedrijf Konami gaat stoppen met wellicht alle grote games op de console en de pc.

De Japanse ontwikkelaar en uitgever zal zich alleen nog op de mobiele markt gaan richten met zijn games. Die zelfde bron laat hen ook nog eens weten dat Metal Gear Solid Online en PES 2016 de enige twee games zijn die het bedrijf nog zal afronden na het stoppen met het maken van nieuwe games.

Het is niet duidelijk of we volgend jaar nog een nieuwe deel van de Pro Evolution Soccer-reeks krijgen, of dat dit het laatste deel was voor het bedrijf. De game zal waarschijnlijk alleen nog worden aangevuld met DLC pakketten, omdat Konami kort geleden nog de licentie van UEFA EURO 2016 heeft binnen weten te halen.

Eerder was al bekend dat Hideo Kojima is ontslagen omdat de ontwikkeling van Metal Gear Solid V meer dan 80 miljoen dollar heeft gekost. Julien Merceron, die aan het roer staat van de Fox Engine, zou het bedrijf Konami ook al willen verlaten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d