Home Gaming KONAMI KONDIGT eFootball AAN, EEN GLOEDNIEUWE ESPORTS-COMPETITIE VOOR PES

KONAMI KONDIGT eFootball AAN, EEN GLOEDNIEUWE ESPORTS-COMPETITIE VOOR PES

by Jos Vis

Konami Digital Entertainment B.V. kondigt vandaag de vorming aan van een gloednieuw esports-toernooi voor eFootball PES 2020, de eFootball.Open, naast de terugkeer van eFootball.Pro – beide nu aanwezig binnen de overkoepelende eFootball-competitiestructuur.

KONAMI zal verschillende competities houden onder de eFootball-banner, waaronder, maar niet beperkt tot eFootball.Pro en eFootball.Open.

eFootball.Pro, het terugkerende toernooi voor professionele voetbalclubs dat vorig jaar met opmerkelijk succes begon, en eFootball.Open, een nieuw toernooi voor reguliere of casual gebruikers. De totale prijzenpot van eFootball zal meer dan US $ 2 miljoen bedragen, met aanzienlijke prijzen beschikbaar voor eFootball.Pro.

Om de grotere schaal van eFootball te ondersteunen in vergelijking met eerdere esports-initiatieven van het bedrijf, zal KONAMI opnieuw samenwerken met Esports Media Rights (EMR), het esports-bedrijf opgericht door de Spaanse voetballer Gerard Piqué, voor zowel eFootball.Pro als eFootball.Open

KONAMI’s toptoernooi, eFootball.Pro, omvat alleen professionele, echte voetbalclubs uit Europa, waarbij elke club ten minste drie esports-spelers selecteert om het hele seizoen mee te doen aan 3v3 CO-OP-wedstrijden. Clubs zijn verantwoordelijk voor het selecteren van hun eigen spelers, grotendeels gekozen uit de professionele spelers van vorig seizoen plus degenen die hebben deelgenomen aan de recente PES LEAGUE regionale en wereldfinale.

De professionele esports-teams zullen het tegen elkaar opnemen met volledig authentieke clubopstellingen met uitgebalanceerde statistieken, specifiek voor toernooispel. eFootball.Pro deelnemende clubs, locaties en datums worden binnenkort bekendgemaakt.

Voor eFootball.Open, het amateur eFootball-toernooi dat PES LEAGUE vervangt, is het wedstrijdformaat exclusief 1v1, waarbij spelers één club selecteren wanneer ze meedoen en concurreren met anderen die dezelfde club hebben gekozen. Het schema en de clubs die beschikbaar zijn in eFootball.Open zijn hetzelfde voor degenen die deelnemen aan de professionele eFootball.Pro.

Om meer deelname van toevallige gebruikers aan esports mogelijk te maken, zal de nieuwe online Matchday-modus in eFootball PES 2020 een belangrijke rol spelen bij het identificeren van deelnemers aan eFootball.Open. Voor een grotere toegankelijkheid zijn er drie klassen beschikbaar: beginners, gevorderden en gevorderden, waarbij topgebruikers doorgaan naar regionale en wereldfinale.

Bovendien zullen de gezamenlijke sponsorwedstrijden in samenwerking met voetbalbonden zoals “eJLEAGUE” of “TOYOTA Thai League” worden gehouden in Azië, Zuid-Amerika en Europa als lokale eFootball-toernooien.

Verdere details over de toernooistructuur en het selectieproces voor spelers worden binnenkort aangekondigd, hoewel beide toernooien eind 2019 beginnen.

Jonas Lygaard, Senior Director – Brand & Business Development bij Konami Digital Entertainment B.V. zei: “Met eFootball PES 2020 hebben we de moedige beslissing genomen om ons merk te herpositioneren en grotere stappen naar esports te zetten. eFootball is een duidelijk voorbeeld van de stappen die we nemen om de sport te verbeteren en zoveel mogelijk gebruikers, casual of professioneel, te laten meedoen. Na een opwindende start, zijn we verheugd om eFootball te zien. Pro terug voor een ander seizoen met substantiële veranderingen en toevoegingen die binnenkort zullen worden onthuld. “

eFootball PES 2020 zal beschikbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One en PC STEAM op 10 september met pre-orders nu beschikbaar voor de Standard- en Legend-edities.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d