That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Series, TV

Komende twee afleveringen ‘The Walking Dead’ in het teken van afscheid Rick Grimes

Andrew Lincoln neemt in de komende twee afleveringen van ‘The Walking Dead’ afscheid van zijn iconische rol als Rick Grimes. Al maandenlang speculeren de fans wereldwijd over het antwoord op de vraag hoe hun geliefde hoofdpersonage, dat al vanaf de allereerste aflevering te zien is, de groep gaat verlaten. Overleeft Rick Grimes ‘The Walking Dead’? Vooralsnog is zijn afscheid in nevelen gehuld, maar wat in ieder geval vaststaat is dat een gebeurtenis in aflevering 4 (komende dinsdag te zien op FOX om 22.00 uur) leidt tot Rick’s vertrek de week erop (dinsdag 6 november te zien). Hierna maakt de hitserie direct een ‘sprong in de tijd’ om zo in een nieuwe fase te belanden.

 

Acteur Andrew Lincoln speelt al sinds de allereerste aflevering van ‘The Walking Dead’ (oktober 2010) de rol van Rick Grimes. Het personage ontpopt zich in de negen seizoenen-tellende hitserie tot de grote leider van de alsmaar slinkende groep overlevenden. Een groep die, na de grote apocalyps van seizoen 1, vecht voor ‘een nieuwe wereld’.
‘The Walking Dead’ – seizoen 9: direct na Amerika
De fans van ‘The Walking Dead’ hoeven nauwelijks te wachten tot ze de nieuwe afleveringen van hun favoriete serie kunnen zien. FOX zendt het nieuwe seizoen namelijk direct na de Amerikaanse premières uit. Dit betekent dat fans wekelijks in de nacht van zondag op maandag om 3.30 uur Nederlandse tijd de nieuwste aflevering direct kunnen kijken op seriezender FOX.
The Walking Dead – seizoen 9, iedere dinsdag om 22.00 uur op FOX.
Première-afleveringen wekelijks in de nacht van zondag op maandag om 3.30 uur op FOX.
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE