Home Gaming Kom meer te weten over DRAGON BALL: Sparking! ZERO in deze nieuwe gameplay-video

Kom meer te weten over DRAGON BALL: Sparking! ZERO in deze nieuwe gameplay-video

by Mark van Truijen

DRAGON BALL: Sparking! ZERO maakt zich klaar voor de lancering op 11 oktober 2024 en daarom krijgen spelers nu meer informatie over een aantal modi en functies die ze in de game kunnen ervaren. 

De eerste modus die wordt uitgelegd door Jun Furutani, de producer van DRAGON BALL: Sparking! ZERO, is Episode Battle. In deze singleplayer-modus kunnen spelers kiezen uit 8 personages, zoals Goku of Vegeta, en een aantal van de belangrijkste gevechten vanaf DRAGON BALL Z tot en met DRAGON BALL SUPER’s Tournament of Power meemaken of herbeleven. Maar gevechten zijn slechts een deel van het plezier, want spelers kunnen sommige cutscènes vanuit een eerste-persoonsperspectief beleven, waardoor ze nog meer ondergedompeld worden, en sommige beslissingen nemen waardoor ze alternatieve scenario’s kunnen spelen uit de franchise die ze kennen en waar ze van houden in bepaalde stages. 

De tweede modus, Custom Battle, laat spelers plezier beleven met mogelijkheden om scenario’s te maken met hun favoriete personages uit de franchise. De Bonus Battles zijn scenario’s die door de ontwikkelaars zijn gemaakt met verschillende overwinningsvoorwaarden en unieke cutscènes. Maar dat is nog niet alles, want de personages, omstandigheden en cutscènes van de gevechten kunnen vanaf de grond af aan of vanuit bestaande Bonus Battles worden gemaakt, zodat spelers hun gedroomde krachtmeting kunnen creëren en deze vervolgens met de wereld kunnen delen. 

DRAGON BALL: Sparking! ZERO bevat ook offline multiplayer. Hoewel de game is ontworpen met online multiplayer en singleplayer in het achterhoofd, om het maximale uit de nieuwste generatie consoles te halen, wilde het ontwikkelteam ervoor zorgen dat de game de ultieme DRAGON BALL-ervaring wordt. Veteranen en nieuwkomers kunnen het thuis tegen elkaar opnemen, hun jeugdherinneringen herleven of hun vaardigheden aanscherpen in de Hyperbolic Time Chamber.

DRAGON BALL: Sparking! ZERO lanceert op 11 oktober 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x