Home MoviesDVD/Blu-Ray Kom de herfst door met de Universal Home Entertainment releases in oktober

Kom de herfst door met de Universal Home Entertainment releases in oktober

by Mark van Truijen

ROCKETMAN – 2 oktober – 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD – met speciale Sing-a-Long editie
Zijn muziek inspireert, zijn leven zal verrassen. Rocketman is een unieke muzikale viering met de meest geliefde liedjes van Elton John. Ontdek hoe een verlegen jongen uit een kleine stad een van de meest iconische figuren in de rock-‘n-roll wordt. Deze spectaculaire en opwindende rit heeft een cast vol sterren, is gevuld met geweldige muzikale uitvoeringen en is anders dan alles wat je ooit gezien hebt!

ESCAPE AT DANNEMORA – 2 oktober – DVD
Benicio Del Toro, Patricia Arquette, Paul Dano en Bonnie Hunt vertolken de hoofdrollen in Escape at Dannemora een Limited Event Series van Showtime®, geregisseerd en geproducet door Ben Stiller. De serie is dit jaar genomineerd voor meerdere Emmy’s en is gebaseerd op ware gebeurtenissen waar geen fictie tegenop kan. Twee gedetineerden krijgen bij hun ontsnapping uit een gevangenis in het noorden van de staat New York hulp van een getrouwde gevangenismedewerkster die met beide mannen aanpapt. Als de talloze plotwendingen van dit bizarre verhaal één ding duidelijk maken, is het dat  iedereen in Dannemora, van de gevangenen tot de werknemers, op zoek is naar een uitweg.

MA – 30 oktober – Blu-ray en DVD
Sue Ann (Oscarwinnaar Octavia Spencer) is een eenzame vrouw in haar rustige stadje in Ohio. Wanneer een tiener haar vraagt om wat drank voor haar en haar groep vrienden te kopen, biedt Sue Ann de kelder van haar huis aan voor de kinderen om te kunnen feesten. Er zijn wel wat huisregels: iemand moet nuchter blijven. Niet vloeken. Ga nooit naar boven. En noem haar ‘Ma’. Na diverse feestjes begint de gastvrijheid van Ma in een obsessie te veranderen. Wat begon als een droom voor jongeren wordt al snel een afgrijselijke nachtmerrie wanneer het huis van Ma verandert van de beste plek in de stad, naar de verschrikkelijkste plek op aarde.

FIVE FEET APART – 30 oktober – Blu-ray en DVD
Stella (Haley Lu Richardson) is een levendige en vrolijke 17-jarige. In tegenstelling tot de meeste tieners moet Stella een groot deel van haar tijd in het ziekenhuis doorbrengen als fibrosepatiënt. Wanneer Stella haar charmante en rebelse medepatiënt Will (Cole Sprouse) ontmoet, voelt ze een sterke band – maar de regels dicteren dat zij en Will op veilige afstand van elkaar blijven. Als hun gevoelens groeien, staan Stella en Will voor een belangrijke vraag: Hoe voelt liefde wanneer zelfs de minste aanraking verboden is?

Oktober-2

DOOM: ANNIHILATION – 30 oktober – Blu-ray, DVD en als boxset
DOOM: ANNIHILATION, gebaseerd op het originele videospel, is een explosieve, angstaanjagende rollercoaster van een film. Op de donkerste maan van Mars ontdekken wetenschappers een eeuwenoud portaal dat je naar elke plek in het universum kan teleporteren. Hun vondst – ingehaald als de grootste ontdekking aller tijden – blijkt echter een Helpoort waardoor demonische zielenstelers dood en vernieling komen zaaien. De laatste hoop van de mensheid berust nu op Luitenant Joan Dark en haar elite-eenheid Mariniers. Kunnen zij verhinderen dat de bloedzuigende hellebeesten onze planeet herscheppen in een letterlijke Hel op Aarde?

THE AFFAIR SEIZOEN 4 – 30 oktober – DVD
De geheimen die hen samenbrachten en uit elkaar scheurden lijken voorbij voor Noah, Alison, Helen en Cole. Allemaal op hun eigen zoektocht met in het vooruitzicht zelfs nieuwe relaties. Maar het verleden laat ze niet meer los: waar moeten ze zich aan vasthouden en wat moeten ze achterlaten?

INSIDE MAN 2: MOST WANTED – 30 oktober – DVD
Inside Man: Most Wanted is een bloedstollende misdaad thriller waarin sterren Aml Ameen (The Maze Runner) en Rhea Seahorn (Better Call Saul) een aangrijpend en raadselachtig kat-en-muisspel spelen. Een NYPD gijzelingsexpert (Ameen) gaat een onwaarschijnlijke samenwerking aan met een FBI agent (Seahorn) om gijzelaars te redden van een meesterlijk geplande misdaad bij de Federal Reserve Bank, in werking gezet door een meedogenloze bankovervaller (Roxanne McKee). Terwijl de tijd dringt en er levens op het spel staan, moeten zij hun professionele verschillen opzij zetten, voordat zij gevangen raken in haar krankzinnige web van leugens.

Ook vanaf 30 oktober verkrijgbaar:

–       American Gangsters – UHD

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: