That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder DVD/Blu-Ray, Movies, Series, TV

Kom de herfst door met de november releases van Universal Home Entertainment

Uni-nov-1.PNG

SKYSCRAPER – 14 november – UHD, Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD
Will Sawyer (Dwayne Johnson) is de voormalig leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer in het hoogste en meest veilige gebouw van China brand uitbreekt wordt Will ten onrechte als de schuldige aangewezen. Niet alleen moet hij de verantwoordelijken voor de brand opsporen om zijn eigen onschuld te bewijzen, maar hij moet ook zijn eigen gezin zien te redden, dat gevangen zit bovenin het brandende gebouw.

THE FIRST PURGE – 14 november – UHD, Blu-ray en DVD
In The First Purge gaan we terug naar het begin, en zien we de allereerste avond waarop er gepurged mag worden: een periode van 12 uur waarin er wetteloosheid van kracht is in een geïsoleerde gemeente, bedoeld om het jaarlijkse misdaadcijfer onder de één procent te krijgen. Maar wanneer het geweld van de onderdrukkers in aanraking komt met de woede van de gemarginaliseerden, breidt de anarchie zich uit tot buiten de stadsgrenzen, en neemt het de hele natie over.

BERLIN STATION SEIZOEN 1 – 7 november – DVD
Berlin Station is een hedendaagse spionnenserie die de undercover agent Daniel Miller (Richard Armitage) volgt, die net gearriveerd is bij het CIA-station in Berlijn. Miller werkt aan een geheime missie: de identiteit achterhalen van een beroemde klokkenluider die zich voordoet als “Thomas Shaw”. Samen met de verbitterde veteraan Hector DeJean (Rhys Ifans) maakt Daniel kennis met de ruige wereld van CIA-veldwerk, die bol staat van verraad, gevaar en morele compromissen. Hoe dieper hij de Duitse onderwereld induikt, hoe meer hij te weten komt over een complot dat terug naar Washington herleid kan worden, en hij vraagt zich af of iemand ooit nog hetzelfde kan zijn na een opdracht in Berlijn …

THE AFFAIR SEIZOEN 3 – 7 november – DVD
Seizoen 3 van The Affair speelt zich drie jaar na de schokkende schuldbekentenis van Noah (Dominic West) in de moordzaak van Scott Lockhart af. Noah probeert een nieuw leven te beginnen, maar door de schade die zijn verleden aangericht heeft is hij nog maar een schim van zichzelf. Alison (Ruth Wilson) voedt haar dochter Joanie samen met Cole (Joshua Jackson) en Luisa (Catalina Sandino Moreno) op in Montauk, maar Alison’s duistere verleden speelt op wanneer Cole en Luisa een eigen toekomst proberen op te bouwen. Voor Helen (Maura Tierney) lijkt het leven door te gaan, maar achter een schijnbaar succesvol bedrijf en een fijn thuisleven gaan onzekerheid, instabiliteit, en een niet aflatend schuldgevoel schuil…

Uni-nov-2.PNG

THE EXPANSE SEIZOEN 2 – 7 november – DVD
Honderden jaren in de toekomst hebben mensen het zonnestelsel gekoloniseerd. De U.N. regeert de aarde. Mars is een onafhankelijke militaire macht. De planeten vertrouwen op de grondstoffen van de planetoïdengordel, waar lucht en water nog kostbaarder zijn dan goud. Al tientallen jaren zijn de spanningen tussen deze drie plaatsen al aan het stijgen. De aarde, Mars en de Gordel staan op het punt in oorlog uit te breken. Er is maar een enkele vonk nodig om de strijd los te laten barsten. Met deze box kun je onverstoord genieten van alle dertien afleveringen van het spannende tweede seizoen van The Expanse.

ZOO SEIZOEN 3 – 7 november – DVD
De wereld heeft een omslagpunt bereikt: de menselijke populatie krimpt steeds verder in vanwege een steriliteitsprobleem, en daarnaast wordt men bedreigd door de opkomst van de “Hybriden”, een leger weergaloze, in een laboratorium gemaakte, wezens die erop uit zijn om de mensheid uit te roeien. Hoewel het team de afgelopen tien jaar uit elkaar gegroeid is, zijn Jackson (James Wolk), Jamie (Kristen Connolly), Abraham (Nonso Anozie), Dariela (Alyssa Diaz) en Logan (Josh Salatin) gedwongen om hun geschillen opzij te zetten en zich te herenigen, wanneer blijkt dat Mitch (Billy Burke) nog leeft. De toekomst van de planeet staat op het spel, en het team moet vechten om de Hybriden en hun schepper -een duister figuur met een schokkende verbintenis aan het teams verleden- te stoppen.

CHANNEL ZERO SEIZOEN 2 – 7 november –  DVD
Channel Zero: No-End House van Brian Russellvertelt het verhaal van Margot (Amy Forsyth, The Path), een jonge vrouw die samen met haar vrienden het ‘No-End House’ bezoekt: een bizar spookhuis wat bestaat uit steeds verontrustender wordende kamers.

BILLIONS SEIZOEN 2 – 14 november – DVD
De machtsstrijd gaat door in seizoen 2 van de hit SHOWTIME Original Series Billions, met in de hoofdrollen Paul Giamatti en Damian Lewis. Na compleet uitgespeeld te zijn, gaat de briljante hedge fund-koning Bobby ‘Axe’ Axelrod naar een nieuw niveau en gebruikt hij zijn aanzienlijke middelen om wraak te nemen op de meedogenloze advocaat Chuck Rhoades. Axe’s agressieve zet heeft grote gevolgen voor Chuck als hij merkt dat hij onderzocht wordt. Hij wordt gedwongen om zich vast te bijten in zijn werk en familie. Maar de omstreden officier van justitie heeft nog steeds een aantal trucs in petto en het duurt niet lang voordat Axe ontdekt dat geld niet alles – of iedereen – kan kopen.

PAW PATROL V17: SNOW PATROL – 21 november – DVDUni-nov-3.PNG
Bereid je voor op een lawine van spannende winterse reddingsacties met de Paw Patrol, inclusief een cool dubbellang avontuur! De pups werken dit keer samen met Everest en Tracker om de sneeuwshow van Avonturenbaai te redden, losgeslagen snowboarders te stoppen, een beer tijdens zijn winterslaap te helpen, en nog veel meer!

Ook vanaf november verkrijgbaar:

14 november:

  • Scorpion King: Book of Souls – DVD

21 november:

  • Mamma Mia 2: Here We Go Again – UHD, Blu-ray en DVD
  • Star Trek: Discovery seizoen 1 – Blu-ray en DVD
  • Blaze & The Monster Machines: Fast Friends – DVD
  • Nella The Princess Knight V2: Night Before Christmas – DVD
  • Rusty Rivets V2: Botasaur & The Bits
  • Shimmer & Shine V7: Beyond the Rainbow Falls – DVD
We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE