Home Gaming Koch Media en Codemasters tekenen wereldwijde deal voor distributie en co-publishing

Koch Media en Codemasters tekenen wereldwijde deal voor distributie en co-publishing

by Mark van Truijen

De toonaangevende ontwikkelaar en uitgever Codemasters en de industrieveteranen van Koch Media maken vandaag bekend dat ze een samenwerking zijn aangegaan voor de wereldwijde distributie en co-publishing van games.

De samenwerking houdt in dat Koch Media de distributie verzorgt van Codemasters’ 2016-titels in Europa, Midden-Oosten en Afrika, en in Amerika de exclusieve co-publisher wordt.

“We zijn zeer verheugd om opnieuw te beginnen aan een brede zakelijke samenwerking met Codemasters. Codemasters versterkt ons aanbod van AAA-games van Deep Silver, Square Enix, Sega en vele andere strategische partners. Als onderdeel van de overeenkomst zal onze kracht in fysieke en digitale distributie stevige ondersteuning bieden aan enkele van de beste racegames ooit gemaakt,” zegt Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media.

“Met een geweldige line-up van nieuwe titels, gecombineerd met Koch Media’s grote distributienetwerk en kennis van de regionale markten, zijn we overtuigd van een zeer succesvol 2016,” zegt Frank  Sagnier, CEO van Codemasters.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: