Home Gaming Koch Media Benoemd tot Exclusieve Distributeur van Turtle Beach in de Benelux

Koch Media Benoemd tot Exclusieve Distributeur van Turtle Beach in de Benelux

by Mark van Truijen

Koch Media, een vooraanstaand producent en distributeur van digitale entertainment producten en accessoires, en Turtle Beach Corporation (NASDAQ: HEAR), een leidende speler op het gebied van audiotechnologie, hebben een exclusieve distributieovereenkomst gesloten voor de Benelux. De nieuwe samenwerking met Koch Media gaat met onmiddellijke ingang van start. Deze maakt deel uit van de onlangs aangekondigde herstructurering van de Europese distributiekanalen van Turtle Beach die als doel heeft om de groei en positie van het merk op de Europese markt te vergroten.

“We zijn trots om onze samenwerking met een vooraanstaand merk als Turtle Beach in te luiden en hun toonaangevende gaming audio producten toe te voegen aan onze alsmaar diversificerende portfolio,” zegt Bernd Thien, Managing Director Benelux bij Koch Media.

Julian Woods, Managing Director van Turtle Beach Europe voegt toe: “Dit is een belangrijke zet voor Turtle Beach daar we hiermee de volgende stap nemen op de Europese markt en deze onze ambitie onderstreept om niet alleen in de V.S. en in het Verenigd Koninkrijk marktleider te zijn, maar ook in heel Europa. De Benelux is een belangrijke markt voor ons en de nieuwe distributiesamenwerking met Koch Media zal ons helpen om onze doelstellingen voor de lange termijn te realiseren.”

Turtle Beach heeft onlangs zijn veelgeprezen Elite Pro productlijn gelanceerd – een reeks producten speciaal ontwikkeld voor pro gamers, alsook twee gloednieuwe producten aangekondigd op de E3 in Los Angeles eerder dit jaar: de Stream Mic en de Stealth 350VR. Beide producten zijn later dit jaar verkrijgbaar.

Kijk voor meer informatie over Turtle Beach op www.turtlebeach.com en vergeet niet om Turtle Beach te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x